???????????????????????????????
Family

LATE DAGER PÅ HAMAR

Publisert: 20. april 2014
0

Håper dere alle koser dere hvor enn dere er i påsken – og mange av dere har sikkert kommet hjem i dag. Vi har vært hos mamma og pappa på Hamar, og kom hjem på formiddagen i dag. Smart å dra etter frokost for jeg tror det har vært sykt med køer hjem i dag. Deilig med en Hamartur, og jeg får virkelig koblet av hjemme. Det har gått i lammesteik, rødvin, fruktsalat og MASSE smågodt (!) – og da mener jeg MASSE! Når Jørgen reiser ned på Coop for å handle påskedigg og det i tillegg koster under 5kr blir det alltid overvekt! Nå er det sofakos med verdens beste og vi lader opp til en ny dag i morgen! Her kommer noen bilder fra de siste dagene – i morgen er det rygg og skuldre og dere vet hva det betyr!! PULLUPS!!! ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? DSC00327-1 ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? DSC00338-1 DSC00341-1 DSC00343-1 Gutta har verdens sprekeste oldemor. Hvem hadde trodd at denne damen er over 80?? Hamarbesøk er stas! ??????????????????????????????? Her har vi altså lillebror som ikke er så liten lenger. Christine, kjærsten til lillebror hadde også tatt turen fra Bodø – sååå stas! Bestemor og bestefar hadde gjort istand nydelig påskemiddag og alt i alt har vi hatt en helt fantastisk påske kombinert med hamartur og hjemmekos.

Snakkes i morgen!

Klem Camilla

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram

Del
hits