dagens-c3b8kt-13.jpeg
Kari Traa

PERSA I KNEBØY FOLKENS!!!!!!!!!!!

Publisert: 21. april 2014
0

Ja, i går var en STOR dag for denne jenta skal jeg si dere! Jeg persa i KNEBØY igjen, og nå har jeg forlatt 60’tallet. Jeg kjørte 70kg helt alene på sett nr. 3 og klarte faktisk 3 reps all by myself. Deretter 3 til – for en SEIER!! Det er kanskje ikke mye for mange, men for denne stakan på 180cm var det en stor seier. Jeg har terpet og terpet teknikk, og jeg føler at den sitter mer og mer. Så folkens, dere ser hvor viktig det er å sette seg MÅL – for det gir en fantastisk motivasjonsfølelse etterpå. Hva er dit mål? Del det gjerne med meg, da blir jeg glad. DAGENS ØKT #1 DSC00351-1 ??????????????????????????????? HJELP – jeg fikk ikke til å laste mageøvelsen! Den kommer litt senere i uka! Nå er det for sent og jobb venter i morgen!

STAY FIT

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram

Del
hits