Kosthold & oppskrifter

VERDENS BESTE HJEMMELAGET LASAGNE

Publisert: 04. juni 2014
0 kommentarer

DSC01370-001DSC01375-001Jeg kommer ALDRI til å lage “ferdig” lasagne igjen etter å ha smakt den Jørgen lagde i går. Ja det stemmer, Jørgen er superflink og han lager mat stadig vekk! Du kan kalle meg bortskjemt, men jeg elsker at mannfolka kan ta styringen på kjøkkenet iblandt. Vi er opptatt av å lage mat fra bunnen, ihvertfall når vi har tid, og det er jo faktisk enklere enn man tror og ikke minst mye sunnere! DSC01371-001#1 DSC01369-001Du trenger følgende: ? 800g karbonadedeig ? 5 fedd hakket hvitløk ? lasagneplater (helst fullkorn), 2-3 lag ? 2 revet gulerøtter ? 15-20 blader hakket basilikum ? revet lettost ? 2 bokser hakkete tomater m/basilikum og hvitløk ? 1/2 boks tomatpurè ? 4dl vann Stek først karbonadedeig og hvitløk. Bland dette med gulerøtter, hakket basilikum, hakkete tomater, tomatpurèe og vann. Varm opp for deretter å fylle lasagneformen. Fullkornspasta får du på Ultra. Stekes i ca 30 minutter UTEN ost for deretter å strø på ost, hakket basilikum, oregano og salt/pepper. Deretter skal denne herligheten stå 10 minutter til i ovnen. Gradene er på 200 grader, og midt i ovnen. Server med en lett salat og groverundstykker. Vi smurte på hvitløkssmør – NAM! LYKKE TIL!

STAY FIT

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram

Del
hits