Grillings hos Marna #komikerfrue #bloggerne

I år avsluttet jeg dagen med en fantastisk grillings på takterrassen til Marna og Ørjan. Sola var bestilt, Ørjan stod for nydelig grillmat og Marna hadde ordnet med både bobler i glasset og goodiebags til girlsa.

DSC05381

DSC05365

DSC05355

DSC05356

DSC05351DSC05362

Sjekk den kjekke linselusa bak oss.

DSC05360DSC05352DSC05363DSC05378DSC05360

Det var i forbindelse med avslutningen på «Bloggerne» Marna skulle invitere venninner på mat og bobler. Kan jo ikke klage på litt timeout fra både plikter hjemme, jobb og barn, og jammen snek jeg meg unna en fotballtrening også…hehe. Jeg er flink å stille opp for gutta mine, men det er herlig å kunne unne seg litt egentid med skikkelig feelgood stemning en gang i blant.

DSC05390

Marna har jeg kjent siden modelltiden i tjueårene, og vi har gjort mye moro sammen i våre yngre dager. Nå blir det min tur å be de til oss på grillings next time. Men før det skal jeg få med meg Marna på trening – hun har jo blitt en racer og jeg gleder meg til å se hvor flink hun har blitt. Snakkes litt senere i dag dere! Laksesalat på menyen.

Camilla

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram

Få med dere galskapen på Snapchat Treningsfrue

1 kommentar

  1. Ja grilling er bare helt fantastisk! Det er meldt så fin sommer i juni så krysser fingrene…hehe:-) Ha en nydelig uke!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *