TROR DU LIVET MITT ER PERFEKT?

DSC08149

Jeg vet ikke om dere så på God morgen Norge i dag, men der ble det diskutert litt rundt dette med oss «bloggere» og hvordan vi utleverer oss i forhold til det perfekte liv, perfekte kropp og perfekte helse. Vår Staude siktet nok ikke til meg i det hun uttaler seg om at «….en treningsfrue som trener åtte ganger om dagen og ikke spiser banan», men jeg følte samtidig at jeg ville uttale meg om dette tema. Det perfekte. La meg si det slik; ingen er perfekte, og jeg kommer heller aldri til å bli det. Ikke trener jeg åtte ganger om dagen, og jeg spiser bananer i fleng!

En snutt fra God morgen Norge i dag!

Min blogg handler ikke om det uperfekte. Det betyr ikke at jeg ikke ønsker å vise dårlige sider av meg selv, men bloggen min skal være en positiv energiboost når du trenger et tips, et råd, treningsmotivasjon, hjelp med matkrisa eller rett og slett et stort smil. Det er derfor jeg er her, derfor jeg bruker utallige timer foran maccen, og det er derfor jeg blogger. Det er på grunn av dere. Hadde jeg kun gjort dette på grunn av penger hadde jeg ikke orket i lengden, for å blogge tar tid. Det krever ufattelig mye av deg, og det er mange som faller av.

Jeg vet ikke hva dere tenker om meg? Synes dere jeg utleverer meg for perfekt? Ser det ut som jeg lever et perfekt liv? Jeg kan ihvertfall fortelle dere her og nå at ting er langt fra perfekt. Ja jeg har drømmemannen, men vi diskuterer og krangler om småting i hverdagen på lik linje som alle andre. Småting som egentlig ikke er verdt å krangle om. Dere ser kanskje ikke alle klærne som flyter i huset, oppvasken som står og tørker på kjøkkenbenken (til Jørgen sin store fortvilelse), hockeyutstyret på badet som ikke akkurat lukter blomster, cellulittene på låret mitt, den ekstra huden jeg har på magen etter to fødsler eller har en skikkelig oppblåst mage etter å ha spist et halvt brød, usminket ansikt med et snev av usikkerhet, fett hår, usikkerheten min som kommer snikende i ulike settinger, grandiosaen som ligger på bordet før hockeytrening eller de dagene jeg rett og slett er så stressa at jeg bjeffer på alle rundt meg,…jeg kan ramse opp til i morgen, men det er ikke poenget. Fokuset mitt er positivitet, hverdagsglede, smil og energi – det er det jeg ønsker å ha fokus på. Så vær så snill og ikke få dårlig samvittighet for at jeg en dag kom meg på trening og ikke du. Kanskje det faktisk får det til å dra på trening, men hvis ikke vær så snill og legg deg på sofaen med god samvittighet. Jeg er et menneske akkurat som deg. Ikke går jeg på batteri, og ikke har jeg superkrefter, men lever i den trua at er man snille med de rundt seg, har en positiv holdning til livet generelt vil livet også smile til deg. Jeg har et godt liv med mye kjærlighet, en god familie rundt meg, verdens beste tvillingsøster og lillebror, og gode, men få venner. Jobben smiler og bloggen blomstrer, og det er takket være dere jeg gidder og fortsette. For bloggen gir meg så ufattelig mye glede, og det blir litt som det å lese en bok. Terapi. Overskudd. Energi. Derfor setter jeg også kjempe stor pris på alle tilbakemeldingene jeg får her inne – det betyr mye.

Så til dere som tror jeg lever et perfekt og ukomplisert liv. Der tar du kraftig feil, men jeg har valgt å ikke dele alle kriker og kroker av livet mitt. Personlig ja, men ikke altfor privat. Fokuset er å spre litt hverdagsglede slik at jeg kanskje får deg til å smile litt ekstra i dag.

Får vel kjøre på med et usminket bildet i toppen her da når vi først snakker om bak fasaden. Jeg er akkurat som deg, helt normal uten ekstra batterier. Jeg jobber ræva av meg (unnskyld uttrykket) for å gjøre andre glad, og det er det som til syvende og sist gjør meg happy. Dere fyller batteriene mine. Fortsett med det!

Lik og del gjerne

Camilla


Snapchat Treningsfrue

67 kommentarer

 1. Føler at det er uvitenhet som får andre til å uttale seg slik. Kan umulig ha lest bloggen din ved å påstå disse ordene…. Jeg liker at bloggen oser av motivasjon, glede og stå-på-vilje!!! Det er derfor jeg klikker meg inn her og liker å følge deg:-) Stå på, Camilla! Digger deg:-)
  Klem

 2. Du er en utrolig flink blogger med begge beina på jorda❤️Tar av meg hatten for deg❤️Alt du får til, viser at du er et godt menneske tvers igjennom❤️Takk for alt du lærer bort, setter kjempe stor pris på å kunne følge deg og din fine familie via bloggen❤️Masse Lykke til vidre med alt du gjør❤️Du er en blogger og et menneske som er deg selv, derfor er det så koselig å følge deg, stå på, håper du aldri SLUTTER å blogge❤️Stor klem

 3. For oss som er litt oppegående forstår jo godt at det som vises på bloggen er bare litt av hverdagen og at du har en like travel hverdag med barn, fritidsaktiviteter som alle oss andre, forskjellen er bare at du ikke må på et kontor e.l. 8-16 hver dag og kan legge opp dagene dine annerledes. Syns du er en strålende flott dame, som motiverer oss andre til å trene om det skal være på et studio eller hjemme på stuegulvet! De som klager tar nok alle bloggere under ett, og irriterer seg bare egentlig over at de selv ikke har dette som sitt levebrød! Men at det er 70% av bloggerne som legger kun fram det perfekte må jeg si meg enig i, er altfor mye se hvor fint vi har det, se hvor flott jeg er, se mine falske vipper, se hvor mange designer vesker jeg, hvor hippe plasser jeg går etc etc. Man må greie å skille ut selv hvilke blogger man bør lese og ikke lese, men dessverre er det så mange som leser blogger kun for å finne feil, kritisere og ikke minst bli enda mer misunnelig. Synes det er flott at du viser at det går an å skeie ut med søtsaker, hjemmelagede boller etc men samtidig være sunn. Digger å se at du har med matpakker på kamper, turer o.l. Stå på videre med arbeidet ditt! DU motiverer mange av oss med ditt positive vesen, flotte smil og masse nye treningsforslag! De som ikke blir motivert, er bare misunnelig for at de ikke setter av tid til å trene litt, trenger ikke ta lang tid…….hva med knebøy i reklamepausen på tv`en, noen armhevinger før man hiver seg i dusjen på morran…..her er det masse ting som gjør at man får litt trening hver dag! Alle monner drar :-) Det folk er best på er unnskyldninger og da irriterer de seg lett over et så flott menneske som deg som faktisk tar deg tid, og som har skjønt at man får masse energi av trening og være aktiv! Stå på videre, du er ei kul dame :-)

 4. Fine Camilla! Syntes du skal være akkurat som du er! Du er et skjønt menneske med en fin familie. Alle har sine ting, Men det er ikke det jeg vil lese om, personlig, ikke for privat. Du er motiverende og inspirerer. Alltid noe som er misunnelig eller blir sur av at ting som en leser.. Men bunner kansje i noen sannheter.. Som å ikke sette av tid/ priorite tid til egen trening. Blir alltid i godt humør av å lese bloggen og på snap! Fortsett med all den gode positiviteten og motivasjonen du alltid har gjort! Likte det en annen skrev perfekt uperfekt! Heier på deg! Vi ses på trening! #TeamTreningsfrue
  Klem

 5. For en herlig person du er, ekte og ærlig

 6. Du utstråler positivitet og varme på en naturlig måte synes jeg. Du virker ekte, og ikke overfladisk, derfor liker jeg å følge deg her, og på snap ;-) Stå på videre!

 7. Du er utrolig flink og en utrolig stor insperasjonskilde for meg, og jeg vil tro for mange, mange andre kvinner her ute! Kanskje kan du se ut som en perfekt velykket kvinne, med alle goder i livet, men grunnen til dette er at du fokuserer på det positive og det er ikke noe galt i det! Synes ikke det er noe galt med verken deg eller bloggen din, og det ser ut som du nyter livet både på sofan, og på treningsenteret! Å gjerne med en rems med sjokolade i hånden! Unner deg på alle mulige måter, det skulle absolutt vært fler av deg! Som sagt en stor insperasjonskilder på alle mulige måter. Tror jeg aldri har bakt så my brød, rundstykker, polarbrød også videre, etter jeg fikk øye på bloggen din! Du gjør det lett å leve et sunt og godt liv på en sunn måte, der du ikke overdriver sunnhetsskalen, samtidig som du greier å flette inn litt grovere, mer fiber, proteiner, vitaminer, mineraler og mat med næring! Du er utrolig, og ikke la noen andre si noe annet.❤️

 8. Elsker bloggen din! Energien og treningsgleden du formidler gjennom den, gir meg masse inspirasjon. At livet også har andre sier, det bør alle forstå. <3

 9. Hei :) Jammen tråkket Vår Staude i God Morgen Norge godt utenfor i kommentaren sin om trening og bananer. Noe så dumt! Bloggen din er behagelig og naturlig og ekte- og det er inntrykket jeg har av deg som person også. Jeg kjenner meg godt igjen i det du skriver om fett hår- bjeffing til barn og mann og nød- Grandiosa til middag…;-) Fortsett akkurat som du gjør.Du er en herlig og inspirerende person og det er en glede å følge deg :) Stor klem fra meg

  1. treningsfrue

   Hihi, tror nok ikke Vår Staude siktet til meg når hun nevnte dette, men allikevel følte jeg et behov for å nevne dette med perfekt fasade etc. For jeg tror mange tror jeg alltid har bra dager og trener 7 dager i uken. Setter så stor pris på gode kommentarer som dette, tusen takk Live :) God helg til deg! Klem Camilla

 10. Vi har sett deg gråte, vi har sett deg le, vi har sett deg lage sunne middager og vi har sett deg (ofte) spise sjokolade fra kjøleskapet ;) Føler vi får se mange gode sider av deg, og du tørr å vise oss når ting er vonde. DERFOR leser jeg bloggen din, du er EKTE og samtidig helt FANTASTISK! :D

  1. treningsfrue

   Du er god du Heidi, så koselig melding å få! Satt jeg ufattelig stor pris på. Tusen takk!

 11. Du sprer glede og positivitet. Du er bare tvers igjennom jordnær og herlig! Stå på og fortsett med å spre positiv energi! (y)

  1. treningsfrue

   å utrolig hyggelig sagt Stine, nå ble jeg glad:) Tusen tusen takk. Håper du har hatt en super uke så langt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *