Tilskudd til den daglige hudpleierutinen

DSC06086

Hei! Håper dere alle har hatt en fin dag og kanskje har du fått trent også?  Selv har jeg hatt møter i hele dag, men jeg fikk jammen klemt inn en treningsøkt med gode venner før middag! Digg!

Dagen startet jo som den alltid pleier. Etter at barna var sendt på skolen rakk jeg frokost før togtur inn til Oslo. Frokosten består av det samme omtrent hver dag; og jeg kommer ikke unna både havregrøt, proteinshake, den obligatoriske kaffekoppen, vitaminer, omega 3 og kollagen fra Oslo Skin Lab®. Dette kollagenet har jeg nå tatt sammen med proteinshaken min siden januar, og jeg er spent på eventuelle resultater. Jeg skal ikke prøve å lure dere til noen før og etter bilder, men jeg har troen på at dette produktet kan være fint å ta som et tilskudd og ikke en erstatter for kremer, serum og behandlinger.

Sammen med god hudpleierutine, regelmessig rens og tilføring av fuktighet er jeg overbevist om at dette er et pluss som et ekstra tilskudd for huden min. I tillegg unner jeg meg noen behandlinger hos hudpleier i ny og ne for å booste huden litt ekstra, spesielt på denne tiden av året. I tillegg passer jeg også på å drikke rikelig med vann gjennom dagen slik at huden ikke tørker ut. Jeg merker godt de periodene jeg er dårlig på å få i meg vann, for da blir huden fort tørr og gusten. Vann er gratis og det finner du i springen – ingen unnskyldning!

DSC06020

DSC06019

En daglig dose er nok

DSC06017

Proteinshake med kollagen

DSC04500

Her er pakken du får om du bestiller på nett; du finner den her.

Jeg fikk som tidligere nevnt et spennende samarbeid med Oslo Skin Labs® som jeg følte jeg måtte takke ja til. Alt som kan gi huden min ekstra fordeler tenker jeg må være et pluss, og jeg synes det er verdt å bruke litt tid på å se om det faktisk hjelper. Produktet heter “The Solution” og er et produkt som inneholder kollagen. (Kollagen er den enkeltfaktoren som i størst grad bidrar til å holde huden spenstig og elastisk)

Kollagen støtter og styrker huden, og elastin bidrar til å gjøre huden spenstig og elastisk. Det er dokumentert at mengden kollagen begynner å avta i 30 årene så jeg er i hvert fall innafor målgruppen for å si det sånn. Mengden kollagen avtar på grunn av lavere kollagenproduksjon, men også på grunn av faktorer som f.eks UV-stråling. Jeg har selv tatt forhåndsregler de siste årene, og beskytter nå huden min mye mer enn jeg kanskje gjorde i 20 årene. Solfaktor i ansiktskremen min 365 dager i året, høy solfaktor på sommeren og null solarium på denne jenta.

“The Solution” skal bidra til å redusere linjer og rynker, (merk; ikke fjerne de). Produktet er en liten pose på 2,5 gram med pulver som er den daglige dosen du blander inn i noe som er drikkbart. Jeg har funnet ut at det beste for meg er å blande det i shaken min jeg har om morgenen. Jordbær-proteinshake med h-melk er alltid en slager, og siden smaken er nøytral kjenner jeg ingen bismak. Det er et pluss, ellers hadde jeg nok ikke greid å få det i meg.

Du kan lese mer om produktene her.

Lag deg en bra dag!

Camilla

2 kommentarer

  1. Hei Camilla,
    Kunne du se noen resultater av dette tilskuddet? Spent på å høre da jeg ønsker å teste selv :)

    Mvh, Desiree

    1. treningsfrue

      Hei Desiree, jeg synes det er veldig vanskelig å se før og etter bilder, men har veldig tro på produktene så jeg bruker de fortsatt. Jeg renser huden hver morgen og kveld, bruker gode produkter som gir fukt, drikker mye vann og tar tilskudd. Jeg føler at alt dette bidrar på en positiv måte! I tillegg går jeg til noen små behandlinger hos hudpleier av og til :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *