2 populære oppskrifter på eltefrie rundstykker

DSC07404

God morgen alle sammen! Det er onsdag og kanskje er det på tide å bake litt mer til matpakken for resten av uken? Det jeg liker med eltefrie oppskrifter er at de står over natten og lager seg omtrent selv. Bland deigen med en slikkepott for deretter å sette et lokk på slik at den kan stå til dagen etter. Så er det bare å legge rundstykkene på et stekebrett og putte de i ovnen. Blir nesten ikke enklere enn det, og hva er vel ikke bedre enn ferske rundstykker til frokost eller på matpakken? Kok opp noen egg, ta med deg en avokado og en pakke kalkun så lover jeg deg at kollegaene dine blir så sjalu på matpakka..hehe:)

IMG_8239

Her er to av de mest populære rundstykkene og oppskriften finner dere ved å trykke på bildene under. Bare å velge og vrake vet du!

Ha en strålende dag!

Camilla

1 kommentar

  1. Hei :)
    Har fulgt deg en stund, både her, insta og snap. Det jeg lurer på er hvilket sted i Oslo anbefaler du å spise burger, hvor og hvem mener duner den beste? Jeg skal på Oslotur neste helg, og lurer hvor den beste egentlig er, har kun spist på døgnvill :)
    Håper du har mulighet med et svar, ønsker deg en fin helg :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *