Hjemme hos mamma og pappa

Vi tok en spontantur til mamma og pappa, og jeg kjenner at jeg ikke angrer et sekund på at vi gjorde akkurat det. Lammesteika er i ovnen, beina er godt plantet i sofaen og Jørgen sover i fanget som han pleier. Kos! Nå fikk jeg akkurat servert et glass rødvin av mamma så det kan jo ikke bli bedre enn dette! Hva er deres tradisjoner påskeaften? Hva spiser dere?

Lillebror ♥

Ellers er formen betraktelig bedre i dag enn den var i går, og det ser ut som en dag under dyna har gjort underverker! Halsvondten er borte men jeg er litt småforkjøla bare – men det skal jeg nok riste av meg.

Mamma & pappa

Ønsker dere en nydelig påskeaften hvor enn dere befinner dere. Kos dere masse og nyt noen dager fri! Men husk å titte innom bloggen i morgen for da kommer de beste kanelsnurrene jeg noensinne har laget! Ingrediensene har du helt sikkert i skapet!

Camilla

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *