Dagens middagstips med godt TILBUD!

Som jeg har nevnt tidligere har vi testet ut Godtlevert en stund, og jeg må si at jeg er veldig positivt overrasket over både kvaliteten på råvarene, men også hvor enkelt det er å lage middag. Jeg slipper å være kreativ hver eneste dag, og den største endringen er kanskje reduseringen av alle de småturene til butikken som koster en god del mer enn nødvendig. Det er ikke hver uke jeg klarer å planlegge kun 1-2 besøk på butikken så det at middagen er dekket må jeg si er en stor lettelse for både meg men også lommeboken.

Fordelene ved Godtlevert:

  • Gode kvalitetsråvarer
  • Variasjon av mat hver eneste uke
  • Enkle oppskrifter som ikke tar lang tid
  • Tilpasset for store og små, og veldig stas for barna å kunne bidra på kjøkkenet
  • Levert på døra, og du bestemmer selv leveringstidspunkt
  • Rimelig på pris da Godtlevert handler direkte fra produsenter og hopper over dyre ledd

Ved å bruke rabattkoden: treningsfrue får du som ny kunde nå 50% RABATT på alle en valgfri matkassene ved ditt første kjøp. (Altså på HELE ordren uavhengig om du bestiller tilleggsprodukter eller ei! PS: Rabattkoden gjelder for hele den første orderen, så pass på å legge til en tilleggkasse når du har sjansen) Et supert tilbud for hele familien som i hvert fall forenkler min hverdag. Du kan gå inn her for å bestille!

Gutta synes det er stas med nye retter på tallerken, og jeg er veldig overrasket over hvor positive de har vært til nye smaker og nye retter. Favoritten til gutta er fortsatt ovnsgratinert sei fra hverdagskassen! Det beviser bare at ting trenger ikke være så himla avansert hele tiden – det enkle er ofte det beste!

Denne uken tester vi ut Premiumkassen som er kassen for deg som ønsker å lage all mat fra bunnen av. Noe mer utfordrende oppskrifter og mer smaker, men det tar fortsatt ikke mer enn 30-40 minutter å lage. Har man allergi er det heller ikke noe problem å erstatte de råvarene man kanskje ikke måtte tåle.

Dagens middag var kyllingbryst med bakte grønnsaker og chilimajones. En utrolig god kombinasjon og jeg elsker kyllingen. Helt nydelig på smak, og sammen med både søtpotet, grønnkål (som jeg aldri har brukt i matlaging før) og hvitløk ble dette et riktig så godt måltid! Anbefales!

Lag deg en super kveld! Her skal det forberedes til et foredrag i morgen!

Camilla

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *