Slik får du oversikt over egen helse

Håper dere alle har hatt en super uke! Som noen av dere har fått med seg har jeg hatt et samarbeid med Werlabs som er en online tjeneste som tilbyr helseanalyser via blodprøver. Selv er jeg super fornøyd med tjenesten, og synes det er interessant å holde et lite øye med hvilke verdier jeg har. Nå hadde ikke jeg så fryktelig mye mangler på noe, tvert i mot, for jeg har siden blodprøve 1 hatt litt for høye verdier på både jern, D vitamin og kortisol. (stresshormon) Det har resultert i at jeg har kuttet ut tilskudd på D vitamin, og prøvd å ta tak i mitt eget stressnivå for å faktisk gjøre noe med det. For det kom jo ikke som noe sjokk at de verdiene var litt høye.

I forbindelse med samarbeidet mitt med Werlabs har vi laget en filmsnutt jeg håper dere ser. Du finner den under:

Werlabs er en super tjeneste som kartlegger egen helsetilstand med en online journal som kun er din. Du får svar etter bare noen få dager etter at blodprøven er tatt, og svarene kommer rett inn i din egen helsejournal. Blodprøven tar du på et av mange Fürst Medisinske Laboratorium og du finner en liste over alle her.

Ved å bruke rabattkoden TRENINGSFRUE kan du få 10% ved helsesjekk hos Werlabs. Denne rabattkoden går ut 31. mai.

Jeg har lært mye gjennom samarbeidet til Werlabs, og dette er noe jeg kommer til å fortsette med ved å ta en blodprøve en gang i halvåret. Det å ta en slik utvidet blodprøve eller en test for å sjekke helsa er noe jeg synes er veldig betryggende. Her kan jeg sjekke alt fra alvorlige sykdommer, hormonell ubalanse, forhøyet risiko for å få sykdom, vitamin/mineral mangler og andre ting, og du velger selv hvilke tester du vil ta. Selv har jeg tatt XL testen som er en av de mest populære.

I den finner du blant annet:

Forstyrrelser i skjoldbruskkjertelen
TSH  |  fritt T4  |  fritt T3  (kun for kvinner)
Risiko for hjerte- og karsykdom
HDL-kolesterol  |  LDL-kolesterol  |  Kolesterol-total  |  Triglyserider  |  ApoB/ApoA-1 ratio
Diabetes
HbA1c  |  Glukose
Blodmangel / anemi
Hemoglobin (Hb)  |  Erytrocytter  |  Leukocytter  |  Trombocytter  |  MCV/MCH  |  Hematokrit
Prostataprøver / Testosteron
PSA (kun for menn)  |  Testosteron (kun for menn)
Vitaminer
Vitamin B12  |  Vitamin D  |  Homocystein |   Folat (kun for kvinner)
Mineraler
Jern  |  Magnesium  |  Ferritin
Leverfunksjon
ASAT  |  ALAT
Nyrefunksjon
Kreatinin  |  Natrium  |  Kalium  |  Kalsium
Inflammasjon
CRP

Camilla

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *