Start dagen med rødbetesmoothie og havregrøt!

Hva med å starte dagen med rødbetesmoothie og en deilig porsjon havregrøt med frosne bær? Bedre start på dagen får i hvert fall ikke jeg. Visste du også at rødbetejuice øker idrettsprestasjonen din?

God morgen Norge! Jeg skal straks komme meg på trening, men i dag måtte jeg vise dere dagens frokost. Ingen overraskelse at det kanskje er havregrøt, men jeg også laget en nydelig rødbetsmoothie som var en aldri så liten fargefest. Har aldri laget smoothie med rødbetejuice, men bare fargen i seg selv gjør halve opplevelsen.

Det sies at rødbetejuice øker idrettsprestasjonen i forhold til lungekapasiteten så jeg har begynt å drikke rødbetejuice hver morgen. Et glass hver morgen. Denne gangen i form av en deilig smoothie.

Oppskrift på rødbetesmoothie, 2 små glass

1 dl rødbetejuice
1/2 boks cottage cheese, liten
Saften av 1/2 lime
100 g frosne bringebær
1 dl eplejuice

Oppskrift på havregrøt finner du her.

Ønsker dere en fantastisk mandag. Nyt rød dag!

Camilla

4 kommentarer

 1. Bettina

  Kan man bruke gresk yoghurt i stedet for cc? Hvor kjøper man rødbetjuice?

  Grattis med VM!

 2. Katinka

  Kan man bruke rå rødbeter i stedet for juicen og spe på med noe vann/mer væske?

 3. Vil tro yougurt går, men rå rødbet må du vel behandle på en eller annen måte først (koke/Bake/legge i vann?) med mindre du har en helt sykt god blender.. Ikke meningen å svare på spørsmålene deres :p men jeg har også et, smaker den smoothien godt???? Rødbet er jo godt på brødskiva og i salat etc, men ville aldri trodd den var god i smoothie :)

 4. Hei ,
  jeg er glad i rødbeter (og blåbær) ,men merker at jeg alltid tenker på at tennene blir blå etterpå ;-) Pleier alltid å pusse tennene etter mat, men uansett… Har brukt » White» og bruker nå» Blanx» – begge fra apotekets hyller. Hva gjør du, Camilla.? Bruker du tannbleking regelmessig, eller er tennene dine så hvite?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *