DYNAMISK OPPVARMING | HELE KROPPEN

Hei superstars! Sola skinner, denne skrotten skal snart på løpetur og jeg har hatt noen spennende møter som jeg gleder meg til å fortelle mer om etterhvert.

Mannen derimot var ikke helt fornøyd for planen var å beise ferdig verandaen men da kom regnet. Jeg for min del har ingen forventninger til sol for da blir jeg jo bare skuffa så her tar jeg en dag av gangen. Jeg blir blid bare jeg får hatt på meg skjørt og singlet jeg, skal liksom ikke mer til!

Om du har planer om styrketrening eller hjemmetrening eller rett og slett ikke har tid til en økt kan du vel henge deg på denne mobilitetsøkta hvor hele kroppen får kjørt seg. Du trener uansett både styrke, bevegelighet og balanse. Alt er så mye bedre enn ingenting!

Filmen kan du se her:

Da er det bare å si lykke til! Kjør gjerne 10-12 repetisjoner på hver øvelse og gjerne flere runder (3-4) om du ønsker det!  Dette er tungt og bra!

Camilla♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *