UKAS SISTE INTERVALL

Jeg holder på å motivere meg selv til ukas definitivt tøffeste intevall men med en god podcast på øret skal jeg gjøre mitt beste for å knuse forrige ukes økt selv med bittelitt juks!

God morgen! Nå sitter jeg på toget til Asker for et møte og med havregrøten innabords, podcast med Synnøve og Vanessa på øret blir det ikke stort bedre.  Elsker å sitte å høre på podcast og disse to jentene er hysterisk morsomme! Anbefales om du enten sitter på toget, hjemme i sofaen eller på mølla. Redder i hvert fall de lange 4-5 min intervallene på mølla som i utgangspunktet er fryktelig kjedelig!

Dagens digge frokost – aldri en dag uten!

Jeg skal på fest lørdag så ukas tredje løpeøkt utgår denne uken. Men jeg har fått til en lang intervall onsdag så i dag blir det en hard intervall på mølla. Skulle egentlig løpe den ute men skal jeg rekke alt denne dagen må jeg ta den etter møtet i dag. Den er relativt lik den forrige harde økta men denne gangen har jeg lovet å ikke jukse. For jeg hoppet nemlig av noen få sekunder på et par av dragene. Haha, ja løpecoachen så nemlig det😇

UKAS SISTE INTERVALL 

Oppvarming 10-12 min, 2% stigning, 6-7-8 km/h

1. drag 3 min, 6% stigning, 10 km/h
2 min aktiv hvile, rask gange/lett jogg
2. drag 4 min, 6% stigning, 10 km/h
2 min aktiv hvile, rask gange/lett jogg
3. drag 5 min, 6% stigning, 10 km/h
2 min aktiv hvile, rask gange/lett jogg
4. drag 5 min, 6% stigning, 10 km/h
2 min aktiv hvile, rask gange/lett jogg
5. drag 4 min, 6% stigning, 10 km/h
2 min aktiv hvile, rask gange/lett jogg
6. drag 3 min, 6% stigning, 10 km/h

Avslutt med rolig jogg/rask gange de siste 5-10 minuttene.

Jeg er klar og jeg skal gjøre så godt jeg bare kan for å ikke jukse. Haha, klarer jo ikke å lure meg unna for grafen skal han ha og bare det er en motivasjon i seg selv!

Ha en super dag alle sammen!

Fikk du forresten med deg sirkeltreningen for fullkropp med video? Den ser du her.

Camilla

8 kommentarer

 1. Hei :) Kan du komme med forslag til carido-økter for de som ikke kan løpe? eks: bakkeintervaller med kun stigning

  1. treningsfrue

   Hei Monica! Har du skader i knær eller hvorfor kan du ikke løpe? Vanskelig å skrive hva du kan gjøre når jeg ikke vet:) Hva med romaskin? Bakkeintervall på mølla fungerer jo kjempe fint det også, du kan til og med ta på deg en vektvest for mer tyngde. :)

 2. Kjempeflotte innlegg med mye inspirasjon :) Har blitt inspirert til å ta fatt på løping! Har du noen tips til hvordan man kan trene styrke uten å belaste mage/bukområdet så mye, hvis man feks. har fått brokk/delte magemuskler og problemer i etterkant av graviditet? Har lest meg til at man ikke bør anstrenge magepartiet, men vet ikke helt hvordan jegskal få gjennomført feks. knebøy uten å «ta i» eller presse med magen…
  Takknemlig for svar!!!
  God helg :) .

  1. treningsfrue

   Hei Line og tusen takk for gode ord! Veldig glad dere liker løpingen på bloggen – er så gøy å se alle som har funnet løpegleden litt igjen! Jeg har ikke så mye erfaring med det du beskriver så her må du nesten snakke med noen som kan dette bedre enn meg:) Ønsker deg en nydelig søndag!

 3. Er disse intervallene like harde for deg som de der du løper 9 km/t med 2% stigning, fordi du løper flere drag da? Eller er det meningen at den økta skal være litt lettere? Lurer på det fordi jeg kan løpe 9km/t med litt stigning så lenge jeg orker, men 10 km/t med 6% stigning ville vært veldig hardt for meg, selv om det bare er 5 min.

  1. treningsfrue

   Ja det er meningen at de skal være litt ulike. Egentlig skal jeg løpe den økten ute i motbakker (den på 6% stigning) men det er ikke alltid jeg får til å løpe ute. Den på 9 km/h ble for rolig for meg nå så den skal nok mer opp i hastighet fremover:) Du er flink!

 4. 10 m/h tilsvarer 16 km/t (det du velger på møllen) – lurte på om du løp denne på 16?:-)

  1. treningsfrue

   Haha, her har det nok gått litt fort, for jeg har glemt en k. Det er 10 km/h :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *