RUMPETRENING MED MINIBANDS | VIDEO

Noen av dere som kunne tenke dere en real booty økt på lørdags morgen? Like greit å bli ferdig nå så kan du nyte resten av dagen! Finn frem ministrikkene og gjør deg klar!

Noen av dere som kunne tenke dere en real booty økt før vi setter i gang helgen? Jeg kjørte gjennom denne sirkeløkten i går ettermiddag før taco´n, og jeg elsker slik trening! Rumpa fikk kjørt seg og kroppen ble både god og svett.

Om du ikke har slike minibands er du bare nødt til å få tak på disse. Jeg lover masse video i sommer, for er det noe du bør pakke i kofferten før sommerferien så er det disse strikkene. Du får kjøpt de veldig billig her. (annonselenke)

Ved bruk av slike strikker øker du både motstand og stabilitet, og jeg elsker å bruke de på øvelser for hele kroppen, men kanskje spesielt setemuskulaturen. Tar du dagens økt? 

Video ser du under:

Jeg blir veldig glad om du følger meg på YouTube kanalen min, og det er selvsagt helt gratis. Den finner du her.

Camilla

12 kommentarer

 1. Den skal jeg prøve hjemme idag :-) hvordan bør jeg varme opp?

  1. treningsfrue

   Supert! Kjør gjerne noen dynamisk oppvarmingsøvelser i forkant ellers kan du jo f.eks ta runden litt rolig og ta det som en oppvarming? :) Lykke til!

 2. Helene Stokke

  Digger økter med mini bands.. Det gir det lille ekstra, synes jeg. Selv digger jeg kombinasjonen Legs – Arms – Core med mine bands. Derfor syns jeg det er inspirerende å få andre videoer. Ja, takk til flere økter som dette. Love it!

  1. treningsfrue

   Det var utrolig hyggelig å høre!!! Det kommer flere videosnutter – lover!

 3. Hei :) Jeg lurte på om du kunne skrive litt om aktiveringsøvelser for rumpen og hvordan man kan få ordentlig kontakt med rumpemusklene? :)
  Du er en kjempe inspirasjon synes jeg, med en fin balanse mellom sunt og litt usunt :)
  Mvh Tove

  1. treningsfrue

   Det var hyggelig å lese, tusen takk! Jeg har laget en del aktiveringsøvelser for setemuskulaturen så om du søker på rumpetrening, minibands og treningsfrue dukker det nok opp en del:)

 4. Skal muligens prøve denne, selv om den vel kanskje er mest beregnet for det kvinner. Ønsker deg en koselig helg!

  1. treningsfrue

   Ja dette kan både menn og damer gjøre – kjør på:)

 5. Hei! Fantastisk video :-) lurer bare på om man kan bruke minibands til å trene annet enn rumpe/bein, for eksempel skuldre og armer, og om du evt har tips til noen gode øvelser! :-kr

  1. treningsfrue

   Det kan du vet du – jeg skal lage noen filmer til deg! Sikkert flere som også vil ha!

   1. Supert! Gleder meg allerede :-) ha en fin kveld videre!

   2. treningsfrue

    Herlig :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *