DAGEN DERPÅ

God morgen! Ligger slakt på sofaen etter en deilig dusj og en stor kopp kaffe. Om noen har noen gode råd mot fyllesyken rop ut, for jeg skal ikke skryte på meg noen super form. Heldigvis spiste vi masse mat gjennom hele dagen i går for å drikke ute i sola fra 12.00-21.00 er søren meg ikke bare bare for en som kanskje fester kun et par ganger i året. Men fy så gøy vi hadde det!

Jeg blir jo helt rørt av alle venninnene våre som faktisk tok seg en hel dag fri for å feire oss. Med oss mener jeg tvillingen min Cathrine og meg selv. Det er så fantastisk koselig og bli satt pris på på den måten og med ballonger, sangria, god mat ble det en super dag på Bølgen & Moi Briskeby.

Etter hvert beveget vi oss ned på lekter’n og fant et bord i sola! God stemning, høy partyfaktor og mer mat! Avsluttet med middag på Fridays og kaffe for etter 9 timer begynte jeg å bli sliten. Søs er tøffere enn meg der for hun ble med resten av gjengen ut på ling ling eller hva det nå heter. Jeg tok toget hjem kl 22.00 og kjenner jeg er glad for det akkurat nå.

Gutta kommer straks hjem så jeg skal nyte stillheten bittelitt før de kommer. Kjenner jeg skal holde denne posisjonen på sofaen så lenge jeg kan i dag. Tvungen fri på en måte; men det er helt OK!

Ha en super dag! For de av dere som vil ha dere en økt sjekk ut siste treningsøkt med minibans her.

camilla

8 kommentarer

 1. Henriette

  Hørtes ut som en herlig feiring!

  Masse vann, en del kaffe og en skikkelig stor og næringsrik smoothie er det som alltid kurerer meg de få gangene fyllesyken kryper på!

  Ha en fin dag!

  1. treningsfrue

   Tusen takk! En god frokost og kaffe hjalp veldig. Skal lage meg en smoothie litt senere i dag! Ha en super søndag!

 2. Høres ut som du hadde en kjempefin kveld. Ønsker deg en strålende dag!

  1. treningsfrue

   Tusen takk, helgen var super! Ha en nydelig søndag du også:)

 3. Så gøy! Og så fin du var, jeg lurer på hvor skoa dine er fra? De var så pene :) <3

  1. treningsfrue

   Tusen takk! Skoene er kjøpt på Eurosko i fjor mener jeg å huske!

 4. Det såg ut som en skikkelig god gjeng med bra jenter! Håper søndagen ble bedre enn forventet .. ;) Jeg lurer bare så innmari på hvor kjolen til venninnen din er fra? Hun litt korte brunetten med den gule kjolen :) Synes kjolen var helt utrolig vakker!

  1. treningsfrue

   Ja det var en super dag – magisk! Kjolen til Victoria er fra vero moda sa hun – den er super fin!!!! :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *