SVALBARDTUR | videofilm

Som dere vet har jeg hatt 9 fantastiske dager på fottur i Svalbards villmark. Vi har vært på sjøen, på topptur, bodd i telt og vært på isbjørnvakt midt på natten under nydelig midnattssol. Jeg håper dere tar dere tid til å se filmen jeg har laget for dere!

Turen jeg har hatt kan nesten ikke beskrives med ord, og jeg er så ufattelig takknemlig for at jeg fikk muligheten til å ta denne turen. Den går uten tvil inn i minneboken som en av de beste, og jeg må si tusen takk Gunn for at du ville bli med meg! Vi hadde 7 dager uten internett, og jeg kan med hånden på hjertet si at det har vært fantastisk. Uten noen form for mulighet for wifi og nett klarte jeg enkelt å glemme både jobb, sosiale medier og andre ting. Eneste jeg kjente på var å ikke kunne ringe hjem, men jeg tipper det var verst for de der hjemme, for turen gikk virkelig fort.

Redigering: @tobias.aasgaarden
Klar for tur?

Om du fikk lyst på tur kan du lese mer om Hurtigruten Svalbard sin fottur her. Kanskje er det aktuelt for neste år? Det har vært en populær tur, og du får virkelig muligheten til å oppleve litt villmark samtidig som du får anledningen til å reise rundt på Svalbard i båt. En helt fantastisk opplevelse jeg håper flere benytter seg av. Jeg angrer ikke et sekund!

Camilla

14 kommentarer

 1. Så fin film! Jeg tror det er noe med båttur til Barentsburg, ble selv båtsyk, usj! Svalbard er såå fint ♡

  1. treningsfrue

   Haha, ja jeg var virkelig på tuppa der, men alt i alt absolutt verdt det! For en tur altså – vil tilbake!!!

 2. Så fin video, Det vil være en drøm som går i oppfyllelse om jeg kommer meg dit. Så flott at du deler. Fortsatt fin sommer til deg og dine.

  1. treningsfrue

   Tusen takk Mette, det var en fantastisk tur! Vil absolutt tilbake dit!

 3. Ååååh, Svalbard-savn! ❤️ Bodde der selv for noen år siden, og har vært på båttur med MS Nordstjernen. Fantastisk båt, fantastiske folk, fantastisk natur! Må nok tilbake snart :-) Går ut fra dere ikke fikk sett isbjørn, siden det ikke er med i filmen? Da må dere tilbake, si fra om dere trenger guide ;-)

  1. treningsfrue

   Hei Linda! Vi så isbjørn fra båten – men det var et stykke unna. Men veldig gøy! Jeg elsket Svalbard, og vil absolutt tilbake dit!

 4. For en fantastisk flott opplevelse og gøy at du deler :-) Synd du ble båtsyk, det er helt forferdelig å være kvalm! Men like blid og fornøyd, herlig :-) God sommerferie :-)

  1. treningsfrue

   Tusen takk Anita, var en helt utrolig tur og jeg vil absolutt tilbake dit igjen:) God sommer til deg også!

 5. Sååå heldig med været da blir en helt annen opplevelse da

  1. treningsfrue

   Ja det var helt vilt!!! :)Paradis!

 6. Anne Mette Hansen

  Åh, fantastisk video! Det så helt magisk ut! Vet ikke hvorfor, men jeg ble rørt til tårer

  1. treningsfrue

   Så hyggelig å høre at du likte filmen! :) Klem til deg

 7. Det var gøy å se Camilla. Fint innblikk, virket ganske spennende :)

  1. treningsfrue

   Tusen takk Trine – helt vanvittig fin tur!!! Håper du har hatt en nydelig sommer!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *