VÅR FØRSTE LØPETUR

Leo har hatt et spesielt ferieønske denne sommeren, og i dag var dagen. Han ville bli med mamma på sin første løpetur. Uten tvil den koseligste turen jeg har hatt og med et par triks på lager ble det jammen en fin lengde på turen også!

Hvordan gi barna motivasjon?

Leo var klar for tur i dag, og jeg er overrasket over hvor ivrig han var. Dette har jeg ventet på og nå som gutta begynner å bli så store er det ekstra stas å ta de med på tur.

Første tipset er rett og slett at «sjefen» bestemmer. Det skal gå i barnas tempo, og de skal bestemme alle pausene. Greit å motivere litt underveis men turen bør jo opplevelse som bare positivt slik at de har lyst å løpe igjen.

Andre tipset er musikk. Jeg fikk tips å gi de musikk på ørene, men samtidig hadde jeg veldig lyst å dele opplevelsen og omgivelsene med han så jeg satt musikken på høyttaler på mobilen og la den i løpebeltet mitt. Det var veldig motiverende faktisk!

Tredje tipset er små konkurranser underveis. Men for Guds skyld la de små vinne! Haha, han fløy oppover den bakken og hentet ekstra energi på slutten av turen. Mine beste 5 kilometer noensinne og nå er minsteguten på 7 også klar.

Det siste tipset er selvfølgelig en gulrot. I dette tilfellet var gulroten en is på brygga her i Hvasser. Men det er vår lille hemmelighet. Lillebror får i morgen💗

Camilla

8 kommentarer

 1. så koselig!

  1. treningsfrue

   Ja veldig stas:) Litt rørende faktisk!

 2. så flott gutt og mamma. Spreke er dere :-)

  1. treningsfrue

   Tusen takk – jeg ble så stolt av han! :)

 3. Fine tips å ta med seg! Koselig at dere liker Vestfold så godt! Ha en fin ferie videre!

  1. treningsfrue

   Ja vi koser oss big time :) Snart hjem og så blir det hyttetur! Ferien er ikke riktig over enda:) Ha en nydelig uke!

 4. Hei! Kan jeg spørre hvilken Oakleymodell solbrillene dine er?:-)
  Hilsen Tone

  1. treningsfrue

   Jeg husker det aldri, men jeg mener det er path eller noe. Mannen mente noe annet :(

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *