HVERDAGSPODDEN | gøy og skummelt

Som noen av dere kanskje har fått med dere har Elaine og jeg akkurat startet en ny podcast, Hverdagspodden. Vi har mye på hjertet begge to, så vi synes dette med podcast var en god ide! Intensjonen med podden er rett og slett å snakke om de hverdagslige tingene, dele erfaringer og tanker vi måtte ha på veien.

Jeg har kjent Elaine i litt over et år, og har lenge tenkt over hva vi faktisk kan gjøre sammen. For denne dama er både kul, crazy, dyktig og en av de beste foredragsholderne jeg kjenner. Når hun står på scenen tar hun plassen i hele rommet på en utrolig positiv og herlig måte, og timen hun prater virker som ti minutter. Hun har en tendens til å treffe spiker´n gjentatte ganger, og vet virkelig hva hun snakker om.

Foto: Tor Erik Sagvolden

Podden ble til

Podden ble til under en tur vi hadde på fjellet, og vi ble raskt enige om at det kunne være en god match, og en god ide! Vi skulle drodle litt på navnet og komme tilbake med noen navneforslag når vi hadde det klart. «Hverdagspodden» var skrevet ned i begges notater og vi visste at det var det vi ville snakke om. Hverdagen.

Mange, inkludert meg selv, forbinder nok hverdagen med mye kjas og mas. Vi tror hverdagen er ganske så lik for de fleste, og ønsker å ha fokus på hverdagens ups and downs. Her deler vi ting som skjer underveis, tanker, tips, trening og andre hverdagslige ting.

Og en ekstra takk til Robert som jobber dag og natt for at vi skal få ut disse episodene. Shaw Media og Robert Shaw er super dyktig, og vi er takknemlig for å ha han med på laget!

Å være personlig er dritskummelt

Jeg har tenkt mye på dette med å være personlig her på bloggen. For det meste deler jeg jo tips og triks dere kan dra nytte av, og en gang i blant kommer det et litt mer personlig innlegg. Jeg liker bloggen som den er i dag, og føler jeg gir litt av meg selv mellom alle treningstips og oppskrifter. I tillegg får jeg veldig sjelden kommentarer som er stygge eller er ment for å såre meg, og det er jeg også veldig takknemlig for. For all konstruktiv kritikk er jeg veldig glad for.

Så var det denne podden da. Det var et sjokk å ligge på førsteplass i flere dager, og etter at vi hadde lansert har vi fått mye koselige tilbakemeldinger som vi har satt stor pris på. Podcast er kjempe gøy, men samtidig utrolig skummelt siden jeg nå må vise en mer personlig side av meg selv. Kjenner jeg takler negative kommentarer som går på meg som person litt dårlig, og jeg har brukt sommeren til å fundere på om jeg vil fortsette eller ikke. Men siden jeg liker å prate til dere, og siden vi akkurat har begynt kan jo dette bare bli bedre og bedre tenker jeg!

Q: Hadde satt pris på om dere ville kommentert i innlegget her eller på Facebook hva dere vil vi skal ta opp på podden vår. Er det temaer i hverdagen dere ønsker å høre mer om? Det kan være hva som helst.

En heldig VINNER vinner Treningsfrue capsen som jeg sender i posten til en av dere!

Ellers kan du høre podden vår her. Vi legger ut ny episode hver mandag som en kickstart på ny uke.

Camilla

24 kommentarer

 1. Hej från Sverige! Jag hoppas på en podd med träningsinspiration som du har i bloggen och på instagram. Tips och trix. Synen på kvinnokroppen, vi är alla olika, vi duger som vi är, men vi kan alla ta hand om oss på ett sätt som gör att vi lever lite extra (mår bra på insidan och utsidan). Jag gillar episoden med bikinistressen.

  1. treningsfrue

   Tusen takk Maria – hyggelig med svenske følgere også!

 2. Gjerne treningstips, og tips til hvordan man kan effektivisere hverdagen så man får tid til alt stort og smått man må gjøre, samtidig som man også får tid til å slappe av og kose seg!

  1. treningsfrue

   Det er notert – tusen takk :)

 3. Kanskje dere kan snakke om den berømmelige kjedelige helgavasken/husvasken… Hvordan gjøre den litt mindre kjedelig, eventuelt hvordan gjøre den om til en treningsøkt?

  1. treningsfrue

   Ja det var et godt tips, tusen takk!

 4. Hei Super podcast altså! Hvis jeg skulle ønske meg noe, så måtte det være mat før og etter trening Gleder meg til mandag, for ny episode! Heier på dere

  1. treningsfrue

   Herlig :) Det er notert!

 5. Hei! Digger podcasten; i og med at den handler om hverdagen. Så ønsker jeg å høre om hvordan man tar opp dagligdagse problemer (oppvask, renhold, oppdragelse for eksempel) i et parforhold.

  Stå på videre :D

  1. treningsfrue

   Tusen takk for tilbakemelding :)

 6. Hei! Kanskje dere kan snakke om hvordan værden er i dag.
  Ting dere legger merke til på gata når dere drar ut, når dere skal på trening, shopping eller bare ut for å ta en kaffe.
  Lys opp noe positivt dere eventuelt vil ha sett når dere er ute å trasker etter landeveien.

  1. treningsfrue

   Takk for tilbakemelding :)

 7. Silje Marita

  Mensen!! Tror det er flere jenter enn meg som synes det er et ekstremt stress en gang i mnd
  Mat i en hektisk hverdag. Mellom måltid, middag, lunsj. Hvordan klare å holde de sunne gode vanene i en hektisk hverdag.
  Søvn/tidsprioritering. Assa vi kan alle konkludere med at døgnet ikke alltid har nok timer, og jeg sliter med å prioritere søvn i sånne perioder selv om søvn er noe av det viktigste
  Tid til å ta en dag helt av med parter selv om man vet at man ha masse annet på planen
  Tilstedeværelse Fordi, det er lett å miste huet når tankene er over alt. Jeg er hvertfall veldig der at hvis jeg gir meg selv litt tid på sofaen klarer jeg ikke nyte den tiden fordi jeg stresser med alt annet som «bør» gjøres

  Så digg med nok en podd å høre på Dere er supre

  1. treningsfrue

   Tusen takk for tilbakemelding :) Det er notert :) Skal faktisk skrive om mensen og libresse i sept:)

 8. Marianne Torseth

  Hei! Håper dere kan ta opp litt hvordan man kan få til en en god treningsuke selv om man er i full jobb 5 dager i uken og i tillegg har familie. Camilla sin jobb handler om trening og blir rent misunnelig på all den tid det ser ut som du kan trene. .

  1. treningsfrue

   Takk for tilbakemelding :) Har faktisk ikke hatt så mye tid til å trene den siste tiden selv om mange kanskje tror det, men alt dreier seg om prioritering tenker jeg:) Nå skal det prioriteres med både styrke og løping!

 9. Hørte de to siste episodene mens jeg gikk tur i skogen på tirsdag, og tenkte at jeg bare måtte fortelle dere hvor godt jeg liker podcasten deres! Dere er ærlige, ekte og bra damer jeg virkelig liker å høre på. For Guds skyld, ikke gi deg nå, jeg vil ha mer! Mener Elaine sa i første episode at hu hadde valgt å ikke få barn (?) hadde vært interessant å høre dere snakke om familiestifting og den delen av livet – selv er jeg usikker på om jeg vil ha barn og mange ser negativt på det. Håper også dere får besøk av interessante folk dere kjenner etterhvert, Gunn for eksempel. Og Roger, hans historie er jo fantastisk inspirerende. Stå på, jeg digger dere!

  1. treningsfrue

   Så hyggelig å høre, tusen takk :)

 10. Aldri hørt på pod før, men testet det ut med første episode av hverdagspodden under husvask forrige uke! Hyggeligste vaske-økta jeg har hatt, haha! Endte med en tur i skogen etterpå for å høre på episode 2 og 3, og nå venter jeg bare på fler! Motivasjon og selvtillit er gjerne to temaer jeg vil høre om. Når sofaen først har spist meg, er det søren meg vanskelig å komme seg på trening. Trenger bare en liiiten hvil.. Tar mer enn gjerne noen gode tips rundt husvask og måltidsplanlegging også. Stå på, dere er fantastiske

  1. treningsfrue

   Tusen takk for tilbakemelding :)

 11. Prokastinering. Trenger råd for å slutte med og utsette oppgaver…

  1. treningsfrue

   Tusen takk :)

 12. Kjempe fin pod, likte særlig godt den om å ikke alltid strekke til, så fint fortalt. Tusen takk Camilla. Gråt en liten tåre med deg og vet veldig godt hvordan du har det. Takk for at dere er så ærlige å deler alt me oss. Det lige me ;)

  1. treningsfrue

   Det var koselig å høre, tusen takk!:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *