MIN LENGSTE LØPETUR!

Jeg teller dagene til halvmaraton om kun en liten måned og nå er det bare å kjøre på med lange distanser slik at jeg får kilometerne i beina. Jeg er klar for ny rekord i dag! 

Jeg hadde en helt fantastisk (etterlengtet) styrkeøkt i går, men trente kun overkropp så jeg skulle være «fit for fight» til i dag. For nå skal nemlig løpeturene trappes opp med lange distanser slik at jeg skal bli klar for halvmaraton den 16 september. Herregud, jeg er så spent og nervøs, men samtidig gleder jeg meg veldig!

Vi er klare for å løpe 16-17 km i dag og heldige oss har Jørgen som hare!

Dagens løpetur

Jeg har allierte meg og fått med meg både Jørgen og Julia på dagens lange løpetur, og dette blir en aldri så liten rekord om jeg klarer å fullføre de 16-18 km løpetreneren min har sagt jeg skal løpe. Shit, så langt har jeg nemlig aldri løpt og jeg tror det lengste er 11-12 km i skogen for noen måneder siden.

Jeg har med meg banan, gel og sportsdrikke akkurat slik som jeg kommer til å gjøre under halvmaraton, og det blir ca 12 km skogen og 4 på asfalt!

Wish me luck folkens – jeg er spent! Om du ikke allerede følger LØPEGRUPPEN min på Facebook og du har lyst å finne løpegleden eller motivasjonen må du gjerne bli medlem. Helt gratis og du finner den her.

Camilla♥

4 kommentarer

 1. God løpetur. Skal ut på samme turen selv i dag, men blir 20k tenker jeg! Morsomst å følge med på «din reise» mot halvmaraton :) Stå på – you can do it girl

  1. treningsfrue

   Hvordan gikk 20 km? :) Du er rå altså!

 2. Gleder meg til å lese om løpeturen i morgen :-)

  1. treningsfrue

   :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *