NORGES STØRSTE BOOTCAMP

Sammen med mine samarbeidspartnere fra Tights.no, Skins og Njie har vi satt sammen Norges største BOOTCAMP i Holmenkollen. Aldri har det vært samlet så mange mennesker på en bootcamp som nå, og vi er klare for å gi deg en uforglemmelig treningsopplevelse blandet med hinderløp, løpeteknikk og styrke. Perfekt for dere som skal løpe Toughest i Kollen, men også for dere som ønsker en positiv treningsopplevelse sammen med en haug av andre glade mennesker!

Hold deg fast, for dette har jeg virkelig gledet meg til! Vi skal arrangere NORGES STØRSTE BOOTCAMP, og vi vil ha DEG med! Dette er trening for alle og enhver, og det viktigste er at vi skal ha det gøy! Sammen med Tights.no, Skins og Njie lover vi god stemning i flotte Holmenkollen, og det vil bli gode tilbud, trening med erfarne trenere og en god oppvarming for de av dere som allerede har meldt dere på Toughest eller andre hinderløp denne høsten. Men treningen er tilpasset alle sammen så det er bare å komme uavhengig av hinderløp.

Gjør deg klar for Norges største BOOTCAMP!!!

Arrangementet er GRATIS, og det blir et spennende program som er utfordrende for deltakere på alle nivåer. Det er bare å glede seg til premier, fete konkurranser og mange andre overraskelser! Bootcampen passer for ALLE!

NORGES STØRSTE BOOTCAMP | gratis påmelding

Sted: Holmenkollen
Tid: 29. august kl. 18.00-20.30
Påmelding: trykk her for påmelding og her for å melde deg på Facebook eventet

Favoritt tighsten min Skins A400 Nexus er på tilbud hos Tights.no nå! Du finner det her.

Supertilbud på Tights.no denne uken

Som noen av dere vet har jeg et samarbeid med både Tights.no og Skins, og denne uken kjører de knallpriser på flere av mine Skins-favoritter. Dette er treningsklær som virkelig får meg til å føle meg vel, og Skins er et utrolig kvalitetsmerke med god passform. Tilbudene finner du inne på «ukens tilbud» her – absolutt verdt å ta en titt! Du finner blant annet A400 Nexus og A400 High Waist!! To av mine favoritter!

Håper å ser dere på bootcamp, for dette blir gøy! Løpetrening i trapper blir det også!

Camilla

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *