SMOOTHIE MED KOKOSMELK

Det er mandag og det betyr ny uke, masse å gjøre og et tonn av ny giv. De siste ukene har vært tøffe med litt for mye på tapeten, men sånn er det når man har et litt for kreativt hode som vil veldig mye på en gang! I tillegg tar jeg smoothiemandag tilbake igjen, og denne oppskriften som kommer her er en av favorittene.

Smoothie er en fin måte å få i seg masse gode næringsstoffer på, og det samme gjelder for barna. Jeg ville aldri i livet fått i de kokosmelk om det ikke var godt gjemt i en frisk og smakfull smoothie. Ekstra friskt var det å toppe den med kiwi og banan, for bare fargen i seg selv gjør jo at man får vann i munn ikke sant?

Dagen i dag starter med fotoshoot for min del så det er bare å følge meg på snap og instagram så skal jeg holde dere oppdatert så godt jeg kan! I tillegg må du få med deg den niende episoden av Hverdagspodden. En ærlig episode hvor jeg kanskje åpner meg litt mer enn jeg har gjort tidligere. Sikkert noen som kjenner seg igjen

Oppskrift på smoothie med kokos og grønnkål

1 1/2 -2 dl kokosmelk
1 stor neve frosne bringebær
2 store never frossen grønnkål
1/2 fryst banan
1 håndfull frosne blåbær
1 dl rødbetejuice
1 ts honning

Start med å fylle blenderen med væsken for så å legge oppi alt det andre. Slik klarer du å mikse alt enklere. Miks det til alt er blandet godt for så å fylle et par skåler med herligheten. Topp med frisk frukt, kokosflak, rå sjokolade, chiafrø og annet godt du enn måtte finne. Dette er perfekt som et lite måltid, mellommåltid eller kveldskos!

Camilla♥

9 kommentarer

 1. Hei! Ville bare si at dagens episeode av hverdagspodden var skikkelig fin Var ute og skulle trene ei rolig økt på rulleski i mårest og fant ut at det passet bra å høre på den samtidig. Høsten er for min del alltid litt mer følsom og da jeg hørte du pratet om det å føle at man ikke strekker til og at tårene presset på, begynte jeg rett og slett å grine jeg og. Gikk rundt og trente, grein og kosa meg. Det er så godt å høre at du deler slike sider sv deg også. At det er for mye som man skulle gjort til tider og at man går med følelsen av å ikke strekke til.
  Takk for denne episoden! Den letta rett og slett trykket litt!
  Stå på!

  1. treningsfrue

   Setter så utrolig pris på slike tilbakemeldinger, tusen takk! :)

 2. Veldig enig med ho over her. Hverdagspod, når man er ærlig 10/10 points.
  Tusentakk. Du e fin

  1. treningsfrue

   Tusen takk – dere er best altså <3

 3. Nam, det er så godt!!

  Og for en nydelig fin pod dere har! Ærlige og ekte, humoristiske og dyktige damer er dere. Ikke vær så streng med deg selv, Camilla. Du er mer enn bra nok på alle plan. Vi er bare mennesker, og noen ganger renner det over – og så kommer vi oss ovenpå igjen! ❤️

  1. treningsfrue

   Tusen takk Lene :)

 4. Hei. Jeg ville bare takke for en ærlig podcast. Det du sa om å være snerpete mot de som står nærmest traff veldig – da jeg kjenner på det selv av og til. Livet går ikke alltid på skinner og du er tøff som også lar oss få høre om dine sårbare stunder. Heier på deg og gutta dine!!

 5. Fikk så vondt av deg (ikke stygt ment på noen måte) samtidig som jeg kjenner meg veldig igjen med dette å være helt på gråten etter å ha vært overveldet og overarbeidet litt for lenge . Tror ikke dt finnes ETT menneske som ikke har kjent på dette på ett eller annet tidspunkt. Dessverre er det nekelt mennesker som kjenner på dette titt og ofte og ikke bare en sjelden gang i blandt. Har selv slitt, og sliter, mye med samme, men for meg utviklet det seg hakket videre til angst og depresjon som jeg nå har hatt «i ryggsekken» i snart TI ÅR….og i de verste periodene er den der følelsen av gråten i halsen så og si konstant pressende i opptil flere uker… uansett…det jeg skulle si var at 1) dette er så vanlig p kjenne på og 2) de fleste tørr ikke å dele det like åpent som det du nettopp gjorde, så takk for det! Det er faktisk sterkt å vise svakhet ;-)

  1. treningsfrue

   Tusen takk skal du ha :) Det var faktisk litt godt å åpne seg, og det har vært bare positive tilbakemeldinger:) Heldigvis har jeg hatt en bedre uke nå og føler meg skikkelig ovenpå! Godt det går opp og ned! Ønsker deg en super uke!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *