GROHE BLUE HOME

Hva sier du til å få deilig boblevann rett fra kjøkkenkrana? Jeg vet at det nesten er for godt til å være sant, men etter at vi fikk installert GROHE Blue Home kan vi nå helle deilig sprudlevann rett fra krana. Du kan justere vannet på stille, medium eller med bobler, og selve krana er kjempe fin!

Jeg ropte JA med en gang jeg fikk muligheten til dette samarbeidet, for er det noe vi drikker mye av i huset så er det vann. I tillegg er vann sunt og godt for kroppen, og jeg synes det å herlig å kunne fronte dette. Barna har vært vant med å drikke vann til maten fra de var små, og vi drikker sjelden annet i ukedagene. Minstemann har vært helt i hundre den siste tiden; for det å få skikkelig kaldt vann rett fra krana, som i tillegg inneholder bobler, har virkelig gjort til at han forsyner seg grådig! Det beste etter min mening er at vannet blir skikkelig kaldt, og selv er jeg fornøyd med at vannet på treningsflaska nå er iskaldt. (Men det kan selvsagt justeres.)

GROHE Blue Home

Med kranen fra GROHE (klikk deg inn på navnet for å lese mer) kan du justere vannet på stille (uten bobler), medium (litt bobler) eller med bobler om du liker det. Vannet er nedkjølt og kaldt, klar for å drikkes ved et enkelt knappetrykk på krana. Jeg elsker når jeg ser dugget på glasset! Litt ekstra hverdagsluksus etter min mening, og definitivt et sunnere alternativ enn brus, saft og mye annet drikke som er lett å helle i seg i hverdagen. I tillegg er det enkelt og greit å bruke, veldig tilrettelagt og absolutt noe jeg kan anbefale i heimen.

Kranen er superfin, delikat og enkel i bruk. Anbefales! Du finner den her. (Les mer om hvordan den funker under bildet)

Hvordan fungerer kranen?

Du har knapper på selve kranen, og her er det bare å stille inn etter ønske og behov.

 1. Vil du ha kaldt stille vann trykker du på den øverste knappen. LED lyser blått i det glasset ditt fylles.
 2. Vil du ha vannet medium med bobler trykker du på begge knappene. LED lyser turkis og vannet fyller glasset ditt.
 3. Vil du ha vannet med masse kullsyre trykker du på det nederste knappen og LED lyser grønt.
Vasken er veldig enkel å installere og bruke. Knappene til venstre er de du bruker om du ikke bare skal ha vanlig kranvann uten noe avkjøling eller bobler.

Minstemann sin oppskrift på vann med bringebær!

Slik gjør du:

Fjern skallet og kjernen fra ananasen for så å dele den i små biter. Del appelsinen i to og klem juice ut av den ene halvdelen. Den andre halve skjærer du i små skiver slik at den passer i karaffelen eller glasset. Ha appelsinjuice, appelsinskiver, ananasbiter, bringebær, sitronmelisse og sitronjuice i et glass eller i en mugge. Rør om og tilsett vann med bobler fra GROHE Blue.

Camilla

4 kommentarer

 1. Wow vilken grej! Har du koll på hur mye vann du drikker om dagen?

  1. treningsfrue

   Ca 1,5-2 liter om dagen :)

 2. Hva er prisen?

  1. treningsfrue

   Mener det var 17 000 for kranen :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *