HØSTFERIEN OVER

Etter en liten uke på fjellet er høstferien over for min del, og selv om det har vært en del jobb har det også vært deilig å koble av med både venninne, barn og mann. Hytta har blitt så fin, og det er nesten så jeg ikke vil hjem riktig enda. Er sikker på at jeg kunne bosatt meg her noen måneder i året om det hadde vært opp til meg.

Uken som har gått

Torsdag fikk jeg besøk av Julia og det var så koselig å ha henne med på hytta sammen med gutta. Fikk oss noen fine turer i fjellet, og det å ha litt selskap på tur er veldig hyggelig siden Jørgen løp Toughest i København. Rått, for han klarte en 38. plass totalt.

Nydelig ull fra Ellos, Àhkkà | genser her | bukse her

Julia dro søndag og på mandag kom Jørgen oppover. Hatt noen fine dager med gutta, og i går var Jørgen og barna på sykkeltur rundt Pellestova og Nevelfjellet et sted. Tror de syklet godt over en mil, og gutta hadde oppført seg veldig bra. Jeg var nødt til å jobbe, og følelsen av å sitte inne i det været mens gutta koste seg ute var ikke sånn kjempe moro. Ting skjer ikke av seg selv når man driver eget selskap for å si det sånn, så det var liksom ikke et alternativ.

Helgen som kommer

Nå er helgen her, og fredag reiser til Gøteborg for å løpe Toughest. Det som er litt ekstra gøy denne gangen er at gutta skal løpe mini Toughest på søndag, og det er noe jeg virkelig gleder meg til å se. De har forberedt seg hele uken på å bade i kaldt vann, og det skal bli gøy å se om de fullfører. Tøffe som de er tror jeg det går helt fint, men det viktigste er at de får en positiv opplevelse.

Høstferiens blinkskudd! Alltid like blid uansett hvor mye han må styre og stelle med denne hytta!

Camilla

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *