DAGENS RASKE LUNSJ

Hei fine følgere! Hverdagen er tilbake, men jeg må si at en uke på fjellet og en liten miniferie i Gøteborg har gjort meg godt. Masse å fortelle dere, men nå tenkte jeg å dele dagens lunsj med dere. Ble super god, og dette er både næringsrikt, godt og sunt på en gang.

Det var blytungt å stå opp i dag, og jeg kjenner det er vanskeligere og vanskeligere å stå opp om morgenen siden det både er kaldere og mørkere ute. Har du noen tips er jeg veldig gjerne mottakelig for det, for jeg sliter om ikke Jørgen kommer opp og vekker meg med en god og varm kopp kaffe. Jeg vet, bortskjemt er jeg og jeg har virkelig verdens flotteste og beste mann

Jeg har alltid satt pris på at guttene har hoppet opp i sengen hver morgen, og får de sjansen gjør de det fortsatt. Problemet nå er bare at de har blitt så glad i å sove så jeg står som oftest opp først.

Dagen i dag har bestått av jobb, jobb og atter jobb, for onsdag reiser jeg til VM Canada for å løpe OCR World Championship. Hvor fett er ikke det da? Herregud som vi skal kose oss. Med meg har jeg både Jørgen, Julia og fotografen @vestbyfoto.no – så det skal ikke bli manko på bilder i hvert fall.

Dagens lunsj

I dag bestod lunsjen av 3 kokte egg samt en deilig smoothie med både havregryn, blåbær og kokosmelk. Veldig frisk og god på smaken, og den ble såpass flytende at den kunne drikkes rett fra glasset. Anbefales til lunsj eller kveldskos. Oppskrift finner dere på bildet under.

Jeg skal straks ut på en løpetur for å løpe av meg litt vondter fra helgens strabaser. Det er så friskt og fint vær ute så det skal ikke bli noe problem for motivasjonen å komme seg ut. Ønsker deg en nydelig ettermiddag!

Camilla

2 kommentarer

  1. Kristin Vuttudal

    Takk for fantastisk oppskrift, denne må jeg prøve.
    Hvilken kokosmelk har du erfaring med er best å bruke?

    1. treningsfrue

      ja denne ble super god! Jeg kjøper ofte den som Rema 1000 har selv. Enten i boks eller i «kartong» :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *