THE 4 WEEK CRUNCH CHALLENGE

I forbindelse med nylansering av NJIE Norge sin nye ProPud Crunchy Granola utfordrer jeg deg til å være med på «The 4 week Crunch Challenge». Det blir postet en video per uke de neste 4 ukene så her får magemusklene virkelig kjørt seg!

Konkurranser og video av mageøvelser er jo en god kombo, og den første øvelsen heter «The Bicycle Crunch». En tøff øvelse som virkelig svir godt, og jeg tenker at denne kan være fin å kjøre etter en treningsøkt, løpetur eller rett og slett i stua. Ta gjerne med deg resten av familien også og ha det litt moro!


Video av «The Bicycle Crunch» ser du her:

Det vil bli postet 4 ulike videofilmer av 4 ulike crunch øvelser hver uke så her er det bare å følge med. Jeg utfordrer dere til å kjøre denne øvelsen 3 runder med 10-20 repetisjoner! You GO!!

NJIE Norge har i tillegg KONKURRANSE så følg med på deres Facebook (her) Her vil det komme en konkurranse hvor du kan vinne plass på treningshelg på Norefjell! Det kommer ila uken, neste uke!

ProPud CRUNCHY GRANOLA har allerede rukket å bli en kjempe suksess i Norge! Favoritten er Apple pie, og den er helt fantastisk god på smak!

PROPUD CRUNCHY GRANOLA

ProPud Crunchy Granola er det nyeste produktet til NJIE Norge, og definitivt et perfekt og raskt måltid på farten, etter trening (sammen med en banan) eller til frokost. I lokket finner du crispy granola som du putter i sammen med ProPud. Produktet er laktosfritt, uten tilsatt sukker og inneholder 15 g protein pr beger. Jeg pleier å tilsette frosne bringebær for det smaker rett og slett magisk! I tillegg er de perfekte å ha i smoothie. Du får produktet i ProPud sjokolade eller apple pie. (Den siste er en favoritt!)

Lykke til alle sammen!

Camilla

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *