SJOKOLADENYHET | økologisk

Alle som har fulgt meg vet at jeg er svak for alt som har med sjokolade å gjøre. Enten det kommer innbakt i boller, plater, flytende eller på boks. Sjokolade i alle former, og det går så og si ikke en dag uten at jeg nyter en bit eller tre. Nå har Freia Premium lansert sin første økologiske sjokolade, Øko og Øko Havsalt. Say no more!

Jeg er i Canada as we speak, og etter en flytur på over 11 timer, og en reise på nærmere 24 timer var det godt å endelig komme frem til Blue Mountain Resort. Flyturen har bestått av Netflix, skravling, soving og spising. Tror jeg sov 7 av 9 timer på flyet!


Mine sjokoladeregler er ganske så enkle. Spis akkurat når det passer deg, men ikke kast i deg hele plata. Jeg unner meg heller et par ruter hver dag, enn å gå på en smell lørdag kveld.

I tillegg har de kommet med sjokoladen Petit, som er perfekt om du ønsker å dele♥

Freia Premium Øko har to ulike sjokolader, Øko og Øko Havsalt. Mørk nydelig sjokolade som består av 70 % kakao. (Havsalt 60%.) Jeg elsker kombinasjonen av salt og sjokolade, så denne anbefales på det sterkeste!

Produktene er økologisk merket, bønnene er fra den dominikanske republikk og produsert gjennom Cocoa life. Et program for bærekraftig kakaoproduksjon. 

Petite, perfekt til deling♥

Nå skal jeg forberede meg til helgens løp, men jeg ønsker dere en fantastisk dag! Vi ligger 7 timer før dere så litt uvant å være oppe så himla sent på kvelden men det går seg til!

Camilla

2 kommentarer

  1. Så fin blogg og fin genser!
    Lurer på hvor genseren din er fra?
    Takk

    1. treningsfrue

      Tusen takk! Genseren er kjøpt på Svalbard, merket er Devold:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *