GROHE RED | tidsbesparende og effektiv

Hva sier du til at kaffekoppen er klar på ett sekund? Eller at du kan få kokende vann til spagettien nå med det samme? GROHE Red er nesten for godt til å være sant, og dette har gjort meg meget fornøyd  og effektiv på kjøkkenet. Anbefales i alle husstander for å si det mildt!

De som følger meg vet at jeg er svak for kaffe, og nå har det kommet noe som faktisk gjør livet mitt enda enklere. Kaffekoppen tar nå 1 sekund å lage i motsetning til 5 minutter, og det kokende vannet til spagettien kommer rett ut fra kjøkkenkrana. Passer perfekt for en travel familie som oss, som ikke har all verden av tid å bruke på kjøkkenet hver eneste dag.

GROHE Red

Jeg har hatt et samarbeid med GROHE over en liten periode, og i første innlegg fikk vi installert en kran som ga både iskaldt vann, men også vann med kullsyre. Dette til stor glede for store og små, og barna drikker dessuten mye mer vann nå enn før. Innlegget kan du lese her.

Nå har vi endelig fått testet ut kjøkkenarmaturet GROHE Red som gir kokende vann rett ut fra krana. Ikke bare sparer det tid med tanke på matlagingen, men jeg får også kokende vann til både kaffe og te på 1-2-3. Vanvittig bra!

Kranen bidrar til å spare tid på kjøkkenet, og mat og drikke har aldri vært enklere å tilberede. Bare det å slippe oppkok til grønnsaker, pasta, ris og andre matretter er helt fantastisk. I tillegg er den praktisk for de med små barn som trenger å sterilisere tåteflasker og smokker. Vannkokeren er for lengst satt bort så ikke noe mer sløsing med vann, og jeg bruker kun det jeg trenger, når jeg trenger det!

GROHE Red er stilren, praktisk og veldig tidsbesparende. Perfekt for travle familier som trenger at matlagingen tar kort tid!

GROHE Red tilbyr både 4 liters og 8 liters varmtvannsberedere, og selve berederen står i skapet under vasken. Den tar liten plass og er veldig diskret. Armaturet er laget med barnesikring slik at barna ikke vil kunne ta den i bruk uten at du er tilstede. I tillegg er den også laget slik at selve armaturet ikke blir varm å ta på etter bruk. Med andre ord; veldig barnevennlig og sikker!

Fordeler ved GROHE Red

 • Kokende vann på et blunk uten å vente på oppkok
 • Tidsbesparende
 • Barnevennlig og barnesikkert, armaturet blir ikke varm å ta på etter bruk
 • Endelig mer plass på kjøkkenet, du kan trygt pakke vannkokeren vekk fra kjøkkenbenken
 • Bakteriefritt vann
 • Enkelt å lage seg en kopp kaffe eller te
 • Perfekt for å blansjere grønnsaker for å beholde både struktur, smak, sprøhet og farge. Dette gjøres ved at de får et raskt oppkok i lettsaltet vann for så å skylle de med det samme i iskaldt vann for å stoppe selve kokeprosessen. Anbefales.

Camilla

3 kommentarer

 1. treningsfrue

  Kan ikke tilfredsstille alle, og kjøpt og betalt er jeg ikke. Dette er et fantastisk produkt jeg digger så ser ingen grunn til å ikke skrive om det.

 2. Ville heller kjøpt indkuksjonsovn. Man rekker jo såvidt å snu seg rundt før vannet fosskoker.

  1. treningsfrue

   Hehe, ja induksjonsovn er sikkert bra det også, men jeg trenger at ting går kjapt så dette er midt i blinken. :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *