GJØR DEG KLAR FOR FESTSESONGEN!

Det er november og mange av oss har startet med både julebord og fest. Her kommer en liten anbefaling på et par produkter fra Declarè som bidrar til fantastisk glød til kropp og masse fukt til ansiktet.Verdt å ta en titt!

For meg er det viktig å ha produkter som bidrar til å gi masse fukt til både ansikt og kropp. Jeg merker spesielt godt på vinteren at huden min blir fort tørr og gusten, og leggene er ikke akkurat festklare for å si det sånn. Jeg vet ikke med dere, men selv misliker jeg å bruke strømpebukse, og jeg vil helst unngå å legge meg i solarium. Declarè sin Caviar Body Butter gir masse fukt, lukter helt fantastisk og gir en skikkelig glød til huden. Det er en bestselger, og jeg forstår virkelig hvorfor. Den perfekte søster,venninne eller mamma gave til jul!

Du kan kjøpe produktene fra Declarè hos både Apotek1, Vitusapotek, Fredrik & Louisa, Skin Tonic og Cosmetique.

Declare sin Body Butter og maske.

Fukt til ansikt | Declarè Immediate Effect Firming Mask

Fukt fukt fukt! Jeg er veldig opptatt av å tilføre huden min masse fukt, og noe av det verste som finnes er følelsen av et stivt ansikt etter at jeg enten har renset huden eller kommet ut av dusjen. Jeg er helt avhengig av gode produkter som er snille for huden min, og jeg har funnet noen favoritter hos Declarè.

Masken som heter Declarè Immediate Effect Firming Mask strammer opp huden umiddelbart, gir masse glød samtidig som den tilfører huden masse fukt. Masken inneholder effektive alge- og kaviarekstrakter sammen med vitamin E som beskytter huden mot skadelige frie radikaler som blant annet forurensing.

Slik brukes masken:
  • Step 1: Rens huden med Declarè Soft Cleansing Gel
  • Step 2: Skrubb huden med Declarè Soft Cleansing Peeling. Et lite tips kan være å peele huden før man bruker en ansiktsmaske slik at du får en optimal effekt av masken og huden er ren. Peelingen fjerner døde hudceller og gjør det lettere for masken å trekke dypere inn i huden. Et område man fort kan glemme å peele er leppene. Da sitter leppestiften bedre på!
  • Step 3: Påfør så Declarè Immediate Effect Firming Mask på ren og tørr hud. Etter 15-20 minutter fjernes overflødig maske av med en tørr klut. Deretter tilsetter jeg serum, dagkrem og øyekrem. Masken bruker jeg opptil 2 ganger i uken og den passer alle hudtyper.

Hud er viktig, og ettersom jeg har en typisk tørr hudtype prioriterer jeg produkter med mye fukt.

Produktene fra Declarè finner du hos både hos både Apotek1, Vitusapotek, Fredrik & Louisa, Skin Tonic og Cosmetique. Spør gjerne om du lurer på noe.

Camilla

2 kommentarer

  1. Er det bare jeg som lurer på hvor gifteringen er på de siste bildene av deg?

    1. treningsfrue

      Hehe, den tar jeg av meg på kveldene og om jeg skal trene! Vil ikke ødelegge den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *