FORFRISKENDE HELG

Endelig kommet hjem fra en helt fantastisk helg med nærmere 40 treningsglade mennesker. Ydmyk og veldig takknemlig for alle jeg møter på veien, og helgen har vært super fin!

Jeg startet helgen med en liten fotoshoot på Frogner etterfulgt av en smoothie på The Juicery. Beste smoothiebowle`n i hele byen, og Frogner er så utrolig fin på denne årstiden!

Kåpe og sko fra Ellos // Kåpe In wear her og sko Dr. Martins her

Kåpe og sko fra Ellos // Kåpe In wear her 

Sko fra Ellos // Dr. Martins her

Jeg har vært spent hele uken, men det har vært ufattelig godt å vite at helgen har gått som forventet. Det å kunne bidra til masse energi, trening og kunnskap er noe av det beste jeg gjør, og bare det å bli kjent med alle menneskene rundt et slikt arrangement gir meg så mye energi at jeg nesten flyr gjennom helgen uten å kjenne etter at jeg er sliten.

Nå har jeg kommet hjem, og det er først nå jeg kjenner at lufta har gått litt ut av ballongen, men samtidig er det godt å kjenne at jeg er sliten. Betyr vel bare at jeg har gitt av meg selv og vært på`n hele tiden.

Sportyweekend 2017 | Norefjell

Benjamin og jeg har arrangert SportyWeekend på Norefjell i helgen og det har vært en super helg med masse trening! Med 5 varierte treningsøkter vil jeg si meg veldig fornøyd på både utvalget av timer, lokasjon og ikke minst jentene og guttene som møtte opp denne helgen. En fantastisk gjeng som det var hyggelig å bli kjent med!

Ellers var vi så heldige å få Elaine Bloom til å holde foredrag og Martine Slotvik som kom helt fra Brønnøysund for å ha både rumpetrening og høypuls. Rumpetreningen var et aldri så lite høydepunkt, og virkelig en av de beste timene jeg har vært på på lenge.

Like tungt som det ser ut som! En av de kuleste timene jeg har vært på!
For en fin gjeng altså! Happy people!

Nå er det ny uke og masse som gjøres. Skal bli godt å få trent både styrke og løping til uken, og jeg holder dere selvsagt oppdatert med alt annet!

Lag deg en super kveld, farsdag og ikke minst uke!

Camilla

2 kommentarer

  1. Hvor er jeansen fra? Så fine bilder :)

    1. treningsfrue

      Det er en Diesel bukse :) Veldig fine!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *