SLIK LAGER DU EN SUNN SMOOTHIE

Hva sier du til en fargerik, frisk og nydelig smoothie å kickstarte uken med? Her får du oppskriften på en smoothie med både blåbær, spinat og kokos. Mannen sier han ikke liker kokos, men han sier ingenting om denne når han får glasset servert!

Vi kickstarter uken med en liten fargerik smoothie, og denne er så fargerik og god at jeg nesten ikke klarer å stoppe! Vi drikker ofte smoothie, og det erstatter ofte søtbehovet om det kommer snikende.


Smoothie passer perfekt til frokost, som mellommåltid, på farten og ikke minst etter trening! Perfekt for både store og små, og en ypperlig måte å få i seg mer frukt og grønt. Denne gangen har jeg blandet inn litt lett kokosmelk som gjør at smoothien får både jern, magnesium samt litt fiber i seg.

Jeg pleier ofte å bruke banan i smoothien da banan inneholder en naturlig sødme som gir den en god smak. Jeg bytter litt på avhengig av hva jeg har i kjøleskapet/fryseren for noen ganger liker jeg å bruke frossen banan, mens andre ganger bruker jeg fersk banan. Tips til dere som også liker smoothie, ha plass i fryseren til å kunne fryse frukt, bær og grønnsaker som enten begynner å bli gamle eller som er bløte. Det er bedre enn å måtte kaste det i søpla!

Oppskrift på blåbærsmoothie, 1-2 glass

1 dl lett kokosmelk
100 g frosne blåbær
50 g frossen blanding av ananas, banan og mango
4 bunter frossen spinat
1/3 frossen banan
1-2 dl blåbær biola

Bland alt sammen i blenderen og topp med kokosflak og rå sjokolade, evt noe annet godt du måtte ha. Den holder seg i kjøleskapet noen timer om du ønsker å spare den til du skal et eller annet, hvis ikke er det bare å hive innpå!

Camilla♥

4 kommentarer

 1. Hva slags bær bruker du? Frosne utenlandske bær skal vel helst kokes før bruk, synes dette kompliserer smoothielagingen en del.

  1. treningsfrue

   Jeg kjøper de fast på rema 1000 – blåbær og bringebær. Har faktisk også hørt at de skal kokes og det gjorde jeg tidligere, men jeg kjører på rett fra fryseren jeg nå. :)

 2. Hei☺️ Digger smoothie-oppskriftene du deler
  Hvor kjøper du rå sjokolade?
  Mvh Hege

  1. treningsfrue

   Så koselig å høre! Jeg kjøper de på soma! :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *