RUMPETRENING MED MINIBANDS | video

EGENREKLAME | nettbutikk

God morgen alle sammen! Jeg har treningsforbud til fredag så i den forbindelse tenkte jeg å booste et par fine filmsnutter hvor dere kan få kjørt rumpa litt! Ta vare på filmene til juleferien så kan dere kjøre litt trening i stua mellom ribba og desserten!

Jeg har trukket en tann og fått treningsforbud, men det hindrer jo ikke meg med å spre litt treningsglede for det! Jeg er så glad i å trene med ministrikker, og det er så fryktelig mye du kan gjøre med kun de strikkene. Lover å komme med flere filmer når jeg er på beina igjen, men i mellomtiden kan dere kose dere med noen jeg har laget tidligere! Er du smart sparer du på noen av disse slik at du kan trene litt hjemme i romjula! Det er ikke så mye som skal til; husk det!

Ministrikkene har jeg nå fått inn på nettbutikken igjen og du finner strikkene i en 4 pk her.

Jeg har et par spørsmål til dere jeg håper dere tar dere tid til å svare på:

  1. Når på dagen ønsker dere blogginnlegg?
  2. Hva ønsker dere mest av frem mot nyttår? Bakst? Sunn/usunn julebakst? Trening?

Tusen takk!

VIDEO 1 | rumpe og lår med minibands

VIDEO 2 | 3 fine øvelser du kan gjøre med minibands

VIDEO 3 | trening av rumpe og lår

VIDEO 4 | 9 øvelser for rumpa

Lag deg en fin dag så håper jeg du tester ut noen av øvelsene!!!

Camilla

1 kommentar

  1. Hei Camilla. Jeg ønkser egentlig å høre litt om hvordan dere feirer jul, hvilke tradisjoner dere har og hvilke dere ønsker å ha/skape. Liker også at du er så ærlig og åpen på bloggen din, ingen hverdag er lik! Ønsker egentlig bare litt variasjon i hva du publiserer – slik du gjør nå!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *