HVOR BLE DET AV TIDEN?

Jeg forstår at tiden går fort bare jeg ser på ungene, og selv om jeg ikke nødvendigvis kjenner meg så mye eldre ser jeg at tiden bare flyr. Nå er minstemann 8 år og jeg forstår virkelig ikke hvor tiden blir av. Er det nå man burde skaffe seg en til?

Jørgen og jeg var 24 år når vi møttes, og jeg var 28 år når vi fikk førstemann. Relativt ung selv om mamma fikk meg når hun var 21 år. Jeg hadde et ønske om å ha 2 barn innen jeg var 30 år, og Max kom til verden 10 januar 2010. Altså det året jeg fylte 30 år. Med andre ord; veldig godt beregnet!

Hvor har det blitt av tiden?

Tiden har virkelig flydd av sted, og bare det å tenke på at de nå er 8 og 9 år er helt uvirkelig. Jeg skjønner ikke hvor tiden har blitt av, og det er akkurat som om de første 5-6 årene av livet til gutta bare var i en boble. En boble jeg nesten har glemt litt, i hvert fall føles det sånn. Jeg får jo nesten kjærlighetssorg når jeg ser på gamle bilder, men samtidig er de inne i en fin alder hvor jeg føler jeg får så fryktelig mye igjen!

Nå er minstemann 8 år og det er vel på tide å tenke på å få en til? Eller hva Jørgen? Neida, jeg tror ikke det blir en til, for selv om jeg til tider har veldig lyst er det mer enn nok med to. Og Jørgen har sagt flere ganger at han ikke vil ha flere. Så jeg har vel slått meg til ro selv om jeg til tider prøver å overbevise han.

Men jeg har faktisk fått litt hetta ved å tenke på at de om kun 10-12 år er ute av huset!! Hallo?? Det er jeg jo ikke klar for, og ikke er jeg så gammel heller. Selv om man kanskje tenker at man gleder seg til å leve livet når man blir eldre tenker jeg at det er jo barna som er LIVET!

Gratulerer med dagen Max Du er tøffere enn tøffest!

Camilla

4 kommentarer

 1. Hei! Måtte bare legge igjen en kommentar i dag. Jeg ville bare si at hver gang jeg ser dine bilde på insta og snapchat, tenker jeg på at du virke som er fantastisk mor for barna dine! Du virker så engasjert i dem, så empatisk og omsorgsfull, og jeg få inntrykk av at du setter barna foran alt.
  Jeg jobber i barneverntjenesten og møter så mange barn som har foreldre som ikke tar vare på dem. Og når jeg ser dere tenker jeg ofte at dere hadde blitt fantastiske fosterforeldre! Håper dere vurderer å bli fosterforeldre en dag, når deres egne barn er blitt større. Det fins så mange barn der ute som kunne trengt det jeg tror dere har å gi!

  1. treningsfrue

   Tusen takk Mari, utrolig hyggelig sagt av deg:) Vi får se hva fremtiden bringer – det er absolutt noe å tenke på :)

 2. Må bare si at hvis du tenker på det så kjør på…
  Vi har 2 store gutter på 9 og 7 år.. I sommer fikk vi enda en gutt og det er sååå deilig Attpåklatter er herlige…. Det er jo bare noen få år det er litt slitsomt, Et barn gir jo så mye glede Nei, jeg stemmer for at dere burde få en til

  1. treningsfrue

   Ja jeg tenker så det knaker her men Jørgen er jeg litt mer usikker på altså…haha! Han er veldig skeptisk – vi har det jo så fint nå, men vi får se hva som skjer:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *