HELÅRSKROPPEN | jeg har blitt forfatter

egenreklame

Jeg må nesten klype meg selv litt i armen her jeg sitter, for det å endelig kunne kalle seg en forfatter er veldig stort. Jeg har endelig utgitt min første bok, og må takke dere alle som har sendt meg snapper og kjøpt boken! Dette er stas!

I det jeg kjørte ned i parkeringshuset på Aker Brygge i januar i fjor ringte telefonen. Det var forlagsredaktør Anne Marie Løvenskiold fra Cappelen Damm. Hun lurte på om jeg kunne være interessert i å skrive en bok som handlet om trening og kosthold. En utrolig stor men uvirkelig opplevelse, og jeg ble gira med det samme!

Kjøp boken hos ARK på TILBUD her med FRI FRAKT!

Helårskroppen | en bok om trening og kosthold

Vi snakket mye om innhold, hvem jeg er som person og hva jeg ønsket å formidle. Det å lage innhold gjør jeg jo hver eneste dag på bloggen og alle de andre kanalene mine, men det å skrive en bok opplevde jeg som en helt annen opplevelse. Kjente mye mer på presset, spesielt i begynnelsen, men etterhvert vokste jeg liksom med boken. Mye sparring, våkenetter, sene kvelder og latter har vært med i denne prosessen, og jeg er så takknemlig for alle de menneskene jeg har rundt meg som virkelig har bidratt på alle mulig måter.

Helårskroppen er en bok som jeg håper kan bidra til økt treningsglede, motivasjon og kunnskap, særlig hos jenter og kvinner. Boka inneholder treningstips, hvordan komme i gang, hvordan tilpasse treningen til egen livsstil, favorittoppskrifter fra bloggen og mye mer. Denne boken håper jeg kan ligge på kjøkkenbenken når du lager mat, i treningsbagen når du skal varme opp eller trene, eller ved sengekanten når du trenger litt ekstra motivasjon.

Lanseringsevent | onsdag 17 januar

Onsdag 17. januar blir en stor dag for meg, og i den forbindelse skal jeg ha lanseringsfest hos Cappelen Damm kl. 18.00-20.00. Det er et event for mine lesere, følgere, familie og venner så jeg håper du har lyst å ta turen om det så er for å si hei! Boken kan også kjøpes på stedet med en liten hilsen i:) Arrangementet finner du her eventuelt scann QR koden under. Håper å se deg!

ARK Bekkestua | boksignering

Torsdag 18. januar klokken 20.00 skal jeg møte opp på ARK Bekkestua for å prate litt om boken, signere og rett og slett bare kose meg. Blir spennende å se hvem som dukker opp, og har du muligheten håper jeg du tar turen innom! Link til eventet finner du her eventuelt scan QR koden under og se der.

Camilla

2 kommentarer

  1. Hei! Skal du ha noen flere boksigneringer?

    1. treningsfrue

      Vet ikke – men håper det! :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *