HEIA NORGE LOMPA | 2 fantastiske oppskrifter

ANNONSE BUER HAVRELOMPER

Er du på utkikk etter noen enkle oppskrifter som passer til både store og små? Med havrelomper fra Buer ble dette en suksess, og absolutt noe jeg kommer til å lage på dager hvor jeg har dårlig tid.

Jeg har som dere vet et fantastisk samarbeid med Buer Havrelomper, og det er så moro å høre at lompene har flydd ut av butikkene! I forbindelse med at det nå straks er OL ønsket de et par enkle oppskrifter som kan nytes foran skjermen eller på travle dager. Disse oppskriftene er både enkle, smaksrike og kreative om jeg må si det selv. Overraskende godt med havrelomper som pizzabunn, og den ble faktisk sprø!


OL PIZZA MED HAVRELOMPER

Oppskrift på OL pizza med havrelomper

  • havrelomper
  • 1/2 boks hermetiserte tomater
  • 2-3 ts tomatpurè
  • revet ost
  • kalkunpålegg
  • spekeskinke
  • oregano
  • ruccola
  • cherry tomater
Slik gjør du:

Bland sammen hermetiserte tomater og tomatpurè og smør på lompa du har lagt på bakepapir og stekebrett. Pass på å ikke ta for mye, for da blir lompa bløt. Deretter strør du på revet ost og topper med kalkunpålegg og spekeskinke i strimler. Dryss over litt oregano før du setter den midt i ovnen på 220 grader (over/undervarme) i ca 10-11 minutter. Legg på litt ruccola og halve Cherry tomater før du serverer. Eventuelt kan du legge på litt kesam i tillegg. Yum!


LOMPEMUFFINS MED EGG

Oppskrift på OL muffins med egg

  • 6 havrelomper
  • 1 pk bacon
  • 6 egg
  • ruccola
  • kalkunpålegg
Slik gjør du:

Start med å steke bacon i terninger før du begynner å forme havrelompene. Det gjør du ved å finne en stor kopp og vri den over lompen slik at du får en litt mindre runding. Se bilde over. Deretter smører du muffinsbrettet (evt legger lompen i en muffinsform) for så å strø over bacon og kalkunpålegg i bunn. Pass på at både bacon og kalkun er i små terninger. Skill plomma og eggehviten og legg først plomma oppi lompa. Deretter heller du eggehviten over. Strø over med bacon om du har noe igjen.

Stek dette midt i ovnen på 200 grader (over/undervarme) i ca 10-12 minutter før du serverer med både ruccola og tomater.

Bon apetitt!

Camilla

6 kommentarer

  1. Fikk lyst å prøve, men hvor får man kjøpt disse lompene?

    1. treningsfrue

      Det er litt forskjellig – du ser de hos de som fører Buer lompene :)

  2. Kanskje den pizzaen der må prøves.. bruker mye speltlompe til pizza, men er ett eller annet med den speltlompe-smaken som blir litt «feil» for meg så kanskje havrelompene funker litt bedre !

    1. treningsfrue

      Ja disse smakte i hvert fall utrolig godt! Ha en super dag!

  3. Lompepizza er tingen mmmm. Jeg steker alltid lompen litt alene først IG så med fyll på. Blir akktid super sprø og gode.

    1. treningsfrue

      Det var smart å steke de litt før – må jeg teste også! Men lompepizza er så smart og enkelt! God helg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *