BARNEFRI 4 DAGER | hva gjør man?

Det er vel helt innafor å juble litt når Jørgen og jeg har 4 dager barnefri? Jeg savner de fort, og kjenner på følelsen av å ikke ha de rundt meg, men samtidig er det utrolig digg å bare være oss to. Det er ikke så ofte❣️

Vi har brukt norgesferien vår til å prøve å finne ut av hva vi skulle gjøre, men det var først i går vi bestemte oss. Vi la vekk planen om en hoppe-på-tur til varmere strøk og bestemte oss for å komme oss opp på fjellet igjen. Savner naturen og den fantastiske fjellufta, og det er jo her vi trives best, både med og uten barna.

Så nå er vi på vei til hytta vår! Hvitvin og god mat er tatt med, og jeg er redd det blir en topptur eller to også. Besseggen gikk vi i fjor og det frister til gjentakelse selv om det hadde vært moro med en annen tur i området! Noen tips??

Roadtrip, kaffe og boller next❣️

Camilla

11 kommentarer

 1. Høres ganske okay ut det også da. Knutshøe er en topp og fjelltur som anbefales . Det er Besseggens tøffe lillebror og er på den andre siden av vannet!!!

  Anja

 2. Dere burde besøke Luster i Sogn, dere skulle ha dratt dit når dere først var i sogn. Det er WOW-power!!!

 3. Knutshøe er så mye mer fantastisk enn Besseggen, anbefaler på det sterkeste

 4. Torunn Brandvold

  Anbefaler å ta Storronden, Vinnjeronden og Rondeslottet. Knall tur hvor man tar tre 2000 meter topper på en gang

 5. Glittertind

 6. Knutshøe – eller Bukkelægeret! Og hva med rafting i Sjoa på veien? Og stopp innom Ridderspranget også, når dere først er på de trakter!

 7. På Dovrefjell (Hjerkinn) er det en vei som heter Ringveien! Turen er litt over fire mil, med knall natur så langt øye kan se, utsikt til Snøhetta og moskus rundt omkring (så 20 stk bare i går). I tillegg er det også villrein å spotte om man er heldig:-) Fra 15. Juli er det ikke lov å ferdes der lenger, så dette er en once in a lifetime tur som anbefales på det sterkeste! Tar ca 2,5 time fra Hafjell:-)

 8. Surtningssue anbefales:)

 9. Jeg foreslår Knutshøe, som mange flere her. Og ta gjerne Synshorn Via Ferrata i samme slengen, dvs ikke på samme dag, En natt i telt ved Gjende er magisk, MEN: Siden dere vel oppholder dere på Hafjell og er litt nærmere til Rondane, er jo fjelltoppene rundt Rondvassbu både høye, mange og tilgjengelige. Møtte nylig noen som hadde tatt alle 2000 meters-toppene i Rondane på 17 timer (5700 høydemeter og 43 km). Rekorden skal være 9 timer! Men det var kanskje ikke noe så ekstremt dere hadde sett for dere? Men utfordringen er herved gitt! ;-)

 10. Kristin

  Slenger meg på det som er blitt sagt her. Knutshøe, Besseggen lillebror. Litt kortere, men mer «klatring». Er dere i Hafjell så er Ormtjernkampen i Gausdal ålreit også! Med den bratteste veien opp/ned:)

 11. Rondane bør sjekkes ut! Vinjeronden og rondeslottet!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *