Vil du avansere pushup øvelsen litt? #strikk

God morgen dere! Jeg pleier vanligvis ikke å lage innlegg dagen før for jeg liker å skrive fra levra, og det er viktig for meg at innlegget er «ekte» om du skjønner hva jeg mener. MEN i dag (altså i går) var jeg bare nødt til å lage et innlegg til dere slik at dere har noe å lese når dere har kommet på jobb Regner med mange av dere sitter med en god varm kopp kaffe og leser VG, min blogg forhåpentligvis og klarner hodet før en ny arbeidsdag venter.

Når du leser dette sitter jeg trolig på flyet til Stavanger for å ha kurs for Vita Liberata, som jeg er så heldig å få jobbe med. Skal faktisk innom 3 klinikker så det blir taxi rundt omkring kan du si, og jeg er ikke hjemme før i ettermiddag. Men jeg elsker jobben min, friheten jeg får, menneskene jeg jobber med og ikke minst produktene jeg ikke kan leve uten!

DSC03692

DSC03693

I går kjørte jeg en av de nye favorittøvelsene mine; nemlig pushup med strikk. Kjører supersett med rumensk markløft + pushup med strikk (supersett betyr at jeg kjører settene på begge øvelsene rett etter hverandre for så å ha pause) Om du ønsker å avansere litt på pushup øvelsen er dette øvelsen for deg! Du kan til og med ha knærne nedi om du ikke klarer å stå strak. Test det ut da vel og kom gjerne med tilbakemeldinger!

Vi snakkes litt senere i dag da!

Camilla 

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram

Få med dere galskapen på snapchat♦Treningsfrue

2 kommentarer

  1. Den er helt insane! Prøvde den på mandag, veldig rart og kult, men vil bare nevne at den drar hånda litt bakover, altså at strikken presser håndleddet i en litt uheldig posisjon, noe som er ganske ubehagelig. Pass derfor på å tøye håndleddet først! Jeg trente egentlig bein på mandag, derfor varmet jeg ikke opp håndleddene. Så, oppvarming = superduperviktig!

    1. Ja du har helt sikkert rett! Jeg har egentlig syntes det har gått fint med håndleddene, men det er nok litt individuelt også! Men oppvarming er alltid greit:-) Håper du har hatt en super fin dag! Hilsen fra Hammerfest!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *