Det er lunsjtid, og jeg regner med det er flere av dere som akkurat har kastet i dere litt lunsj. Selv sitter jeg her med cottage cheese, banan, cashewnøtter og litt rosiner – sånn går det når man ikke har rukket å handle inn mat for uken. Ikke det at dette er en kjedelig lunsj, men jeg vet om noe som er enda bedre♥
Dette lagde jeg i forrige uke, og jeg har tidligere vist dere en med bacon. Denne “egg-muffins” lunsjen er genial å ta med som matpakke på jobb eller i barnas matpakke på skole/barnehage. Kutter du opp litt avokado, paprika og agurk har du et sinnsykt deilig måltid stappet med proteiner, grønnsaker og riktig fett. YUMMY!
Spinatblader
8 egg
Paprika
Vårløk
1. Visp sammen egg, vårløk, paprika og litt salt
2. Legg spinatblader i bunn på formen og hell røre over
3. Stekes i ovnen på varmluft i ca 10-15 minutter, avhengig av størrelse og ovn.
Det smaker veldig godt sammen med en brødskive og masse brunost, men for de av dere som ønsker å kutte ned på brød anbefaler jeg paprika, agurk, avokado, salat og evt røkelaks ved siden av. Jeg er altfor glad i brød med godt pålegg, men det funker for meg så lenge jeg ikke spiser 6 brødskiver. Da blir jeg oppblåst og uvel.
Camilla ♥
Følg meg gjerne på Facebook og Instagram
Få med dere galskapen på snapchat♦Treningsfrue
Hei:) med 8 egg bruker du 6 st former, slik det ene bilder viser eller flere former?
Camilla
Herlig blogg du har:) Et lite spørsmål angående denne lunsjen. Smører du formene? I så fall med hva? Neste spørsmål har du svart på tror jeg, 6 former til denne oppskriften? Takk for super inspirasjon:-) Guro
Hvor mange grader steker du disse på – 200?
200 eller 210 🙂