Ny pushup variant

God morgen fra Tønsberg folkens!

Mens folket rundt oss gjør seg klare for Slottsfjellfestivalen gjør vi oss klare til å bevege oss videre nedover til Verdens Ende. Like greit å komme seg vekk fra fyll og fest når vi har med oss barna – har ligget i havna under festivalen før og det gjør jeg ikke igjen…hehe.

DSC09900DSC09901

Dagens tips er pushup i ringer – noen som har testet ut denne? Jeg har blitt veldig fan av den, og selv om den er vanskelig er den utrolig moro når man først mestrer den. Den er noe mer vrien enn vanlig pushup siden kroppen blir mer ustabil i tillegg til at du også kommer dypere ned – men jeg elsker den!

Tips: Om du sliter med å gjøre denne starter du første med vanlig pushup (gjerne med knærne nedi), deretter beveger du deg på vanlig pushup med strake ben for deretter å oppgradere til slynge eller ringe. Jeg har i andre tilfeller også brukt strikk for å gjøre motstanden tyngre på vei ned. Det ser du her.

Nå skal vi reise fra Tønsberg så jeg får vel bidra litt her. Snakkes♥

Camilla

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram

Få med dere galskapen på snapchat Treningsfrue

3 kommentarer

  1. Hehe, ja jeg er glad for det! Begynte å bli bra med liv der i går:) Nå koser vi oss på Hvasser! Klem fra meg

  2. Tuuuusen takk Hilde! Klem Camilla

  3. Har ikke testet push up i ringer, men på bosu ball, så får litt ekstra motstand der og! #teste ringer snart!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *