Strike a pose og dagens løpetur!!!!

DSC01073DSC01076DSC01091DSC01104DSC01111DSC01109

I dag ankom vi Hvasser etter en nydelig båttur fra Tønsberg brygge. Det er fortsatt litt kjølig i lufta, men så lenge sola står høyt på himmelen er det ingenting å si på sommerfølelsen. Jeg nyter late dager på sjøen og det er deilig å koble ut litt også. For det klarer jeg her♥

Løp meg en tur i dag med mål om å klare 5km på 30 minutter. Det er liksom den første milepælen min, og jeg venter spent på når den skal nåes. 5km er kanskje ikke mye for mange, men for en som aldri har løpt noe særlig hele sitt liv er det mer enn nok…hehe. Men løpingen kommer seg, knærne tåler det og formen føles bedre og bedre. Jeg elsker følelsen etter en joggetur og i dag kom jeg i «mål» med 5.33km på 32.56 minutter. Ganske så fornøyd faktisk…haha.

PicMonkey Collage

Snakkes i morgen! Nå skal et glass rosè nytes.

Camilla

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram

Få med dere galskapen på snapchat Treningsfrue

1 kommentar

  1. Så utrolig bra, flink er du! Jeg har akkurat begynt å jogge igjen jeg også, det føles godt etterpå! I fjor tok jeg 2 km på 9:35, det er min personlige rekord på 2 km. Var veldig stolt av det, men pressa meg kanskje alt for mye. Nå er jeg ikke i så god form lenger, da jeg slutta på friidrett og sånt. Godt å kunne jogge igjen, får mye motivasjon av og følge deg og Anne Brith :) Starta å jogge en liten tur i går, og jogga en litt lengre en i dag. Sliter litt med kondisen, men aller verst er melkesyra som kommer fort i beina i oppoverbakke…. Stå på videre, du når målet ditt fortere enn du aner! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *