Herregud så glad jeg er!

//Inneholder sponsorlenker

God morgen fra veslefylla…haha – i går ble det hvitvin og reker med et vennepar like ved Villa Malla, og uten nett og en aldri så liten promille med det planlagte blogginnlegget utsatt til i dag! Ikke det at jeg hadde skrevet det, men tanken var ihvertfall å gjøre det. Men som dere alle sikkert skjønner har jeg ferie, og da er det lov å ta seg en fridag – ikke sant?

DSC01603

Hvitvin med utsikt

DSC01606

DSC01618

Mangosorbet på Villa Malla var ikke galt i går!

DSC01626

DSC01625DSC01624DSC01620DSC01619

Rekemiddag hos gode venner – herregud som vi koste oss! De hadde duket opp med reker til de voksne og flyndre/torsk til barna. Første gang Leo smakte hjemmelaget fiskepinner og du skulle sett han spiste! Herlig å møte så gjestfrie folk og kvelden i går var virkelig en av de beste.

I går lå vi i Tønsberg og etter lite løping denne uken startet jeg morgenen med en aldri så liten løpetur. Kroppen kjentes litt tung ut i starten, men den kommer seg alltid utover turen. Noen som kjenner seg igjen? Jeg har det best etter 2,5-3km når kroppen begynner å bli god og varm, og pusten stabiliserer seg. I følge Jørgen har jeg en tendens til å puste og pese litt, og jeg må virkelig lære meg litt pusteteknikk hva kommer til jogging. Tips tas veldig godt i mot om dere har noen smarte knep…haha.

Jeg løp og jeg løp, og med kun et lite stopp på 10 sekunder (drikkepause) ble det jammen meg en runde på 5km til tiden 29,26. Det har vært målet mitt denne sommeren – å løpe 5km under 30 minutter. Digg å klare det selv med hvitvin innabords kvelden før!

Treningsfrue

Som dere vet er jeg ganske ny i gamet hva kommer til løping, og det er mer utfordrende enn jeg hadde sett for meg. Sliter mest med hodet, og prøver hver tur å jobbe med meg selv – «ikke stopp skriker jeg inni meg»….haha. Det er tungt å jobbe seg gjennom når man er døden nær (det føles ihvertfall slik), men plutselig kommer man seg og kroppen kjennes bedre for en liten periode.

Sånn går det gjennom hele turen, og i det jeg tar meg selv i å spurte langs Tønsberg brygge mens Alejandro Fuentes synger Encore så det jomer i ørene mine innser jeg at jeg har klart å løpe hele løpeturen kun med en liten drikkepause. Og selvfølgelig kan jeg ikke gi meg langs brygga! Det å løpe om morgenen og ankomme båthavna får en til å føle seg hakke sprekere enn resten av folkene rundt der – en god følelse og resten av dagen kunne nytes!

DSC01612DSC01613

Jeg har vært så heldig å få testet ut noen tightser fra Tights.no i sommer, og har noen soleklare favoritter.  Komfort, utseende og kvalitet er de tre tingene jeg bryr meg om, og jeg har funnet tre tightser som virkelig har fått kjørt seg i sommer. Vi kan vel kalle det Treningsfrue «Best i test«, og de kommer her:

Tights

1. Skin Tights.no // 2. 2XU Tights.no // 3. 2XU Tights.no (adlinks)

Treningsfrue 1

Her ser dere runden min – du kan tro jeg ble irritert når jeg så jeg hadde igjen 20 meter før klokken stod på 5km, men jeg lå fortsatt under 30 minutter så jeg har klart målet mitt denne sommeren. Så fornøyd!

Snakkes fine folk! I morgen skal vi hjem og ferien er over for min del. Tror du jeg gleder meg til å løfte litt vekter igjen søndag eller! Det skal bli kjempe deilig selv om jeg vet det blir tungt!

Camilla

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram

Få med dere galskapen på snapchat Treningsfrue

4 kommentarer

  1. Ida Rygnestad

    Hei Camilla! Så utrolig morroooo, GRATULERER :D Ang. tips mot løping: det som hjalp meg med hastighet og ikke minst hodet var å løpe på mølla. Da klarte jeg å presse meg mer, og vet da hva jeg er i stand til å klare ute på «egenhånd» :P Hehe.
    Også så heldig du er som får teste ut 2XU #misunnelig.

    1. Hihi, ja 2XU er helt ypperlig til løping, og tightsene har fått prøve seg i sommer! Snakkes snart Ida! Klem

  2. Tusen takk Siw, og beklager sen tilbakemelding fra meg! Nå er jeg kommet hjem og er mer på nett! Vi snakkes snart igjen! Du er rå på løpingen selv btw:-) Klem Camilla

  3. Feriedag i dag så jobb i morgen – litt av en overgang kan du si…haha! Snakkes snart igjen Hilde! Du er også rå på løpingen din – moro å se! Klem fra meg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *