Dette er middagen Jørgen laget til meg i forrige uke, og jeg blir stadig imponert over hvor flink han er til å lage mat. Heldigvis liker han det – lucky me♥
Du trenger:
Laksefilet
Hvitløk
Salt og pepper
Asparges
Fersk Grønnsakspasta, evt ris
Bacon
Chilli saus
2 hvitløksfedd
Sett stekeovnen på 200 grader. Krydre fisken med salt og pepper for deretter å bruke en hvitløkspresse til hvitløken. Legg dette over fisken og avslutt med en “dæsj” chilli saus over hvert fiskestykke. Sett herligheten i ovnen og la den godgjøre seg der i 15-18 minutter, avhengig av ovn.
Mens fisken står i ovnen koker du pasta 5 minutter før. Stek bacon ved siden av. Deretter koker du opp en kasserolle med vann, legger aspargesen oppi og lar den trekke i 30 sekunder. Jeg liker den ihvertfall ikke altfor myk.
Serveres gjerne med litt rømme/kesam/mager kesam♥
Lykke til!
Camilla♥
Følg meg gjerne på Facebook og Instagram
Få med dere galskapen på snapchat Treningsfrue
Ja han er så flink! Og denne retten er såååå digg! Ha en super uke Anita! Klem Camilla
Hei Hvordan chilisaus bruker du? Hvor mye fisk beregnes til hver? Og til slutt, er grønnsakspasta godt? Hvordan smaker det i forhold til vanlig pasta? Passer det som tilbehør til det meste en ellers bruker vanlig pasta til?:-)
Hei, vi bruker den sweet and chilli! Jeg er ikke så fan av den, men mann og barn liker den. Bruker ca 600g fisk så kjøper en stor pakke på 400g og en mindre på ca halvparten. Grønnsakspasta er virkelig kjempe godt, bare ikke kik den for lenge. Holder noen minutter! Jeg synes det passer til mye, og veldig godt på spaghetti bolognese-) Håper det ga svar!