Dette er det saftigste brødet jeg har bakt noen sinne!
Dette var så utrolig godt at jeg blir nødt til å bake 2 brød i morgen! Helt nydelig til lunsj, og perfekt å ha med i lunsjboksen ved siden av en salat eller liknende! Saftig og godt!
Jeg er utrolig glad i brød, og spør du meg kunne jeg lett spist 3-4 måltider med dette hver eneste dag. Så lenge du har brunost, gulost, kalkun og majonesen er dagen redda….haha! Men magen min tåler ikke samme mengde brød som den gjorde tidligere, og jeg blir fort oppblåst etter et måltid med 4-5 brødskiver. Derfor har jeg testet ut en oppskrift på lavkarbobrød, og til min store glede smakte det supergodt. Saftig og digg med brunost på♥
Til 1 brød trenger du:
♥ 60 g valnøtter
♥ 40 g solsikkefrø
♥ 30 g mandler
♥ 80g havregryn
♥ 1 ss bakepulver
♥ 170g cottage cheese
♥ 1 ts havsalt
♥ 4 egg
Jeg knuste mandler, valnøtter, solsikkefrø i en kvern så det nesten ble mel. Du kan også kutte det opp i små biter, men selv liker jeg best å nesten pulverisere det. Bland deretter alle ingredienser godt, hell røren i en papirkledd brødform og stek på nederste rille i 180 grader i ca 35-45 minutter avhengig av ovn. Jeg stekte mitt i 36 minutter. Prøv da vel, og kom gjerne med tilbakemeldinger!
Lykke til!
Camilla
Følg meg gjerne på Facebook og Instagram
Få med dere galskapen på snapchat Treningsfrue
Ser supergodt ut – skal definitivt testes ut!
Vet du hvor mange kcal det blir?:-)
Tusen takk for oppskrift! Jeg spiser ikke så mye brød selv, men samboeren min gjør det. Vi er begge styrkeløftere og er ikke så opptatt av lavkarbo. Men vi vil gjerne ha mat som metter og gir oss masse energi. Dette så utrolig godt ut!
Hei Camilla:) kan det bakes uten egg ? Eller vet du om jeg kan erstatte egg med noe annet ? Blir glad for svar 🙂
Ser kjempegodt ut:) vet du sånn ca hvor mye proteiner det er per 100gr?
Hvor meget er ss bagepulver
vil gerne have svar på hvad er 1ss bagepulver
Hei, det er spiseskje 🙂
1ss = 1spiseskje = 1 madsked (på dansk) = 15 milliliter.
Haha, thanx 🙂
Super godt brød! Må bake det igjen en annen gang 🙂
Herlig å høre 🙂 Var det det jeg så på snap i dag? 🙂
Nei var ikke fra meg ihvertfall
Har bakt brødet et par ganger, og det er kjempegodt.
Første gangen jeg bakte, ble brødet litt kladdete. Jeg økte derfor steketiden til 45 min., og det passer meg bedre.
Herlig å høre 🙂
Hvor mange brødskiver får man ut av ett brød? 🙂
Hmm….husker ikke helt, men tror nok du får en ca 10-12 stk ihvertfall!!:)
Ser superdigg ut dette brødet men vet du om det går ann og lage det på noen måte uten egg da min samboer antageligvis har fått allergi mot egg?
Så kjedelig da! Test ut med yoghurt naturell, kesam, cottage cheese, gresk yoghurt mm. Det er mye du kan erstatte det med for å få det saftig. Kanskje jeg ville testet yoghurt naturell!
Har bakt brødet. Saftig og godt! Dette blir jeg garantert og bake mer av
vet du hvor mye karb det er i et brød?
Det har jeg dessverre ikke regnet ut 🙂
Dette er jo ikke et lavkarbo brød når det inneholder havregryn som overhodet ikke er lavkarbo :-/