DET PERFEKTE MATPAKKEBRØDET

DSC07649 DSC07652 DSC07653 DSC07657 DSC07658Oppskrift på rundt speltbrød:
450 g siktet speltmel
150 g sammalt speltmel, grovt
60 g havregryn
90 g solsikkekjerner
20 g gresskarkjerner
20 g sesamfrø
1 1/2 ts salt
1/2 pose tørrgjær eller 1/2 blå fersk gjær
5 dl romtemperert vann
Bland alt sammen og elt deigen i ca 5-7 minutter i kjøkkenmaskinen. (lav hastighet) Deretter lar du deigen heve i ca 45 minutter før du putter den i en rund form. Jeg brukte en rund kakeform, og det funket veldig fint! La den heve i nye 45-60 minutter før du steker den på 220 grader, nederste rille på ca 45 minutter. Litt avhengig av ovn, men føl deg litt frem. Lykke til!

Klem Camilla
Følg meg gjerne på Snapchat: Treningsfrue

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer