Jeg har testet ut en oppskrift på lavkarbobrød, og til min store glede smakte det supergodt. Saftig og digg med masse brunost på♥
Til 1 brød trenger du:
♥ 60 g valnøtter
♥ 40 g solsikkefrø
♥ 30 g mandler
♥ 80g havregryn
♥ 1 ss bakepulver
♥ 170g cottage cheese
♥ 1 ts havsalt
♥ 4 egg
Jeg knuste mandler, valnøtter, solsikkefrø i en kvern så det nesten ble mel. Bland deretter alle ingredienser godt, hell røren i en papirkledd brødform og stek på nederste rille i 180 grader i ca 35-45 minutter avhengig av ovn. Jeg stekte mitt i 36 minutter. Prøv da vel, og kom gjerne med tilbakemeldinger!
Jeg holder på å oppdatere siden min, og har nå fått ny blogg layout. Liker dere den? Det vil si at jeg ikke lenger har alle postene samlet på en forside, men at du nå må inn på hvert enkelt innlegg for å kommentere. Fint med tilbakemeldinger slik at jeg vet dere liker det eller ikke! Gjerne kommenter slik at jeg vet at det funker! Ha en super dag!
Lykke til!
Camilla
Snapchat: Treningsfrue
Facebook: Treningsfrue
Det brødet er verdens beste!❤️
Jaaa det er så godt!!! 🙂 Går mye av det her hjemme! Klem til deg
Tusen Takk for nok en oppskrift❤️Denne skal prøves❤️Bloggen din har blitt kjempe fin❤️God onsdag❤️
Det var hyggelig å høre Anne, setter pris på tilbakemeldingen 🙂 God onsdag til deg også!
Det så godt ut, men det er jo veldig mye karbs i havregryn? Så så lavkarbo er det vel kanskje ikke ? 🙂 frister å lage det likevel 🙂
Sant det Stine 🙂 Tenkte mer på at all melet var utelukket, men litt karb er det jo! Moro om du tester – veldig godt! Ha en super duper dag!
Hei Camilla. Følger deg her og på snapchat. Du er en stor inspirasjon! Jeg har hatt litt utfordringer med helsen den siste tiden så jeg får ikke trent så mye som jeg kunne ønske. Men bruker dine tips aktivt når jeg kan, takk for motivasjonen!
Angående layout på bloggen så likte jeg best slik det var før. Men kommer til å følge deg videre uansett. Ha en fin dag! 🙂
Veldig koselig at du kommer tik å følge meg selv med ny layout! Trist å høre om utfordringene dine, men håper du kommer deg på bena snart igjen! Ha en nydelig dag! Klem Camilla
Kjempe godt brød
jippi!!!!
Helt fantastisk! Jeg malte ikke nøttene og kjernene helt, slik at jeg fikk litt store biter. Og så tilsatte jeg litt urtesalt og Provence krydder og lot blandingen stå ca 20 min før jeg satte den i ovnen. Det var magisk. Synd at jeg er på lavkarbo og ikke kan spise hele brødet med en gang
Haha, ja man har jo så lyst å spise alt på en gang, og det er så utrolig saftig:) Hørtes godt ut!
Er det mulig å erstatte valnøtter med andre nøtter eller frø?
Ja her er det bare å være kreativ! Hasselnøtter, mandler eller noe annet!:) Lykke til!
Å flott! Da prøver jeg det:) tusen takk:)
Hei!
Fantastisk godt brød:) Men jeg lurer på hvordan det skal oppbevares? Mitt brød ble klissete og begynte å lukte mugg etter 2 dager i skuffen:-0
Hei Cath og takk for spørsmål. Jeg pleier å fryse det jeg ikke spiser samme dag, for det er nok ikke et brød som kan holde seg i skuffen i flere dager. Da ville jeg kanskje oppbevart det i kjøleskapet siden det er cottage cheese i det. Men går helt fint å fryse det også! Fint å ta opp å varme i mikro:)
Hei 🙂
Fantastisk gode brød. Jeg er fersk i lavkarbo miljøet, men de brødene var virkelig gode. Tusen takk for oppskrift 🙂
Så hyggelig å høre!! 🙂
Bare helt nydelig👏👍
Herlig 🙂