
Jeg elsker å stå på kjøkkenet mitt, og selv om jeg skulle hatt dobbelt så stort kjøkken er det mye kjærlighet på kjøkkenet her hos oss. Vi valgte bort dobbelt kjøleskap fremfor å kunne ha plass til et spisebord, og det angrer jeg ikke et sekund på. Selv om jeg ser antydningen til at gutta kommer til å spise oss ut av huset om noen år er det gull med et kjøkkenbord. Det er her Leo gjør leksene sine hver ettermiddag, det er her vi har de gode samtalene under middagsbordet, og det er her vi sitter og tegner, maler og lager papirfly. Vi har som jeg har nevnt tidligere Ipad/brettspill og Playstation forbud mandag til fredag, for vi ønsker ikke det evige maset om å spille. Dette har vi fått inn som en god rutine så mas om spill eksisterer ikke. Kall oss strenge, men jeg vil heller ha barn som vil være ute å leke og gjøre andre ting. Synes de lett kan bli litt atale når de spiller – og man får så lite kontakt. så da er det på sin plass at vi også er flinke med mobilen, og jeg prøver så godt jeg kan å ha den på lydløs etter at de kommer hjem fra skolen. Ikke alltid det går om det brenner å dass, men jeg prøver veldig. Det er viktig og ikke minst godt for meg å koble av, for det er mye sosiale medier for tiden!
Jaja, jeg kan prate i evig tid, men det var jo kyllingmiddagen jeg skulle legge ut. Den ble så god at vi definitivt skal lage den igjen. Hemmeligheten er jo en bit Philadelphia smøreost inni kyllingen (Takk Kristine Weber) og dette gjorde det lille ekstra sammen med godt stekt bacon på utsiden. Vann i munn.
Middag for 2
2 kyllingfileter
1 pk bacon
Asparges
Jasminris
Mager kesam
Philadelphia smøreost
Sitronpepper og salt
sopp






Start med å sette på risen. Jeg bruker pose ris, koker opp vannet og legger posene oppi. 22 minutter og de er klare. Deretter renser du kyllingfiletene og surrer baconskivene rundt. Jeg festet de ikke med noe, og det gikk helt fint. Krydre med pepper og salt før du freser de på begge sider med smør i stekepanna. Jeg stekte de slik at de fikk en skorpe på hver side, (på min plate står den på 7 av 9 i styrke) Deretter legger du kyllingfiletene i en form og putter i ovnen på varmluft, 215 grader i ca 10-15 minutter. Mens kyllingen gjør seg setter du på vannet til asparges og begynner å steke sopp. Kutt opp soppen i skiver og stek den i smør. Krydre med pepper og salt på slutten. Legg aspargesen oppi det kokende vannet og la den trekke i ca 30 sek. Server med en gang sammen med en dæsj mager kesam, kanskje litt lime over og resten av herligheten. Enjoy!


Camilla♥
“De gode samtalene under middagsbordet” haha synes jeg ser det Beklager min dårlige humor. Og takk for en veldig hyggelig og inspirerende vlogg, alltid hyggelig å titte innom
Ååå vi har de beste samtalene ved middagsbordet. Vi har fra barna har vært små alltid snakket mye om hvordan dagen har vært. Det er litt familiekos og kvalitetstid ved kjøkkenbordet. Men jeg skal love deg at ikke alle dager er like…haha:) Hyggelig at du titter innom!
Mm, det der kan heg tenke meg er rågodt! Skal testes! Pleier å lage med pesto inni, eller kremost med paprika smak. Bruner fileten litt på panna, snitter og legger kremost inni – strandaskinke rundt (når man vil ha litt mindre fett, men samtidig den digge smaken som baconet gir) og inn i stekeovnen. Anbefales! Her i huset blir det mye stranda skinke altså, funker knall som “bacon” og er etter min smak mye bedre. Håper du får en fin helg med løpejentene dine! Takk for all inspirasjon og treningsglede du sprer 🙂
Nam, med pesto hørtes jo helt himmelsk ut. Det må prøves! Skal teste den skinken også – hørtes kjempe godt ut! Ja nå er vi samlet og noen av jentene er ute og løper! Vi skal snart ha en styrkeøkt nede på treningsrommet her – gleder meg! Ha en super dag fina!
🙂 Sounds good!
En annen variant er å snitte fileten nesten på langs, fyll den med soltørkede tomater, fetaost og litt god olivenolje, og så lukker du fileten. Legg den i en ildfast form med olivenolje. Oppå filetene legger du en skive spekeskinke og en skive Jarlsbergost til slutt. Krydre med litt italiensk eller provencalsk krydder. Ca 35-45 minutter i stekeovn på 220 grader, trenger ikke å forhåndssteke filetene. Server med pasta eller ris, og en god salat. Nyt 🙂
Hvor skal jeg ha Philadelphia’en?:p står på kjøkkenet nå, håper på kjapt svar 😀
Med dadler inni kyllingfileten i stedet for ost blir retten helt magisk!
utrulig godt 🙂 kommer til å lage dette flere ganger
Herlig å høre!! 🙂