I går kom jeg hjem til så og si tomt kjøleskap, og da var det bare å mekke noen gode pannekaker til gutta. Siden jeg har to storspisere i hus kan man jo bare drømme om at det blir igjen en pannekake eller to. Neida ikke denne gangen heller, men til gjengjeld var det fantastisk digg å finne noen supre ingredienser slik at jeg i det minste kunne lage meg noen saftige og digge proteinrundstykker. Disse var så mektige at jeg kun orket to stykker. Med smøre ost, kalkun og gulost ble dette virkelig snadder på en torsdag kveld.
Oppskrift på raske og sunne proteinrundstykker:
250g havregryn, lettkokte
60g mandler
40g tørket tranebær
2 raspet gulrøtter
3 egg
1 boks (250g) cottage cheese
Samle alt i en bolle og bruk stavmikser eller annen type blender for å mikse det sammen. Tar det kun 3-4 minutter. Deretter bruker du hendene og former de som du selv ønsker. Legg de på stekebrettet med bakepapir før du putter de i ovnen på forvarmet 220 grader varmluft i 10-12 minutter. Alt avhengig av ovn selvfølgelig. La de hvile på rista i noen minutter før du fyrer løs med deilige, saftige og super sunne rundstykker. Prøv da vel!
Camilla♥
Hei! Du er en inspirasjon i deg selv! Ser ut som du har et så fint gull-kjede på deg om dagen! Hva er det på avhenger og hvor har du kjøpt det?
God helg! Klem fra Mari
Mente anhenget!!!
Hei Mari! Tusen takk! Det er fra Sumisura :)Klem Camilla
Disse var nydelige og virkelig supersaftige Takk for masse god inspirasjon både med oppskrifter og ikke minst masse treningsinspirasjon ✌
Tusen takk!!!
Takk for at du deler oppskriftene. Jeg hadde ikke tranebær, men brukte rosiner. Det ble godt det også Ny favoritt dette.
Nam, det kan jeg tenke meg var super godt! 🙂 Får prøve rosiner neste gang jeg også!
Sååå gode! Skikkelig digg etter dagens harde treningsøkt tusen takk for at du inspirerer og motiverer.
Vil du dele flere innlegg med hva du spiser på en dag
Stor klem fra Celina.
Så hyggelig å høre, tusen takk! I will!!! Klem Camilla
Tenkte å ta de med på tur på lørdag, men rekker ikke lage dem på lørdag før turen, trur du jeg kan lage dem på fredagskveld? 🙂
Hvor mange rundstykker blir det?:D
Hei kjemperar konsistens på deigen men resultatet ble strålende skal de være litt “seige” i midten?
Hei Maria! Tja, det spørs hva du mener med seige? Kjempe seige? De skal ikke være det 🙂 Saftige men ikke seige?
Fantastik gode! Testet de i går for første gang, og nå skal jeg lage de til søndagsfrokosten her i heimen:)
Jippi!!!!!! Herlig å høre 🙂
Hei, mine rundtstykker blir helt flate når de steker, hva gjør jeg galt?