God morgen! Jeg svever fortsatt på endorfinene fra ukas treningsøkter, og jeg elsker at hverdagen er tilbake. Gode rutiner, godt kosthold og trening gir meg masse energi. I tillegg har jeg jo ligget på lading den siste måneden med hvilepuls i ferien så jeg har samlet opp masse energi til å ta tak i hverdagen.
Mange av dere etterspør middagene jeg snapper så her er et av måltidene Jørgen og jeg hadde for noen dager siden. Han ville grille svin og jeg grillet kylling. Ikke alltid vi blir enige så da blir det litt forskjellige retter. Funker det også.
Jeg har for lengst kuttet ut posesaus. Hadde det mye før, men foretrekker heller å spise min dose avokado i en hjemmelaget guacamole. For det funker faktisk til fisk, kjøtt og fugl – og du kan ha det på brødskiva og i salater. Saus er godt av og til, men jeg liker ikke å ha det hver dag.
Guacamole
1 avokado
1/2 lime
Salt & pepper
Kesam
Mos en avokado med gaffel. Putt det i en bolle og bland med 4-5 ss kesam. Krydre etter behov og skvis 1/2 lime over herligheten. Rør rundt, evt legg oppi litt rødløk. Selv liker jeg den slik som beskrevet over.
Salat (“Keep it simple”)
Cherrytomat
Ananas
Salat (velg din favoritt)
Paprika
Litt lime over
En dæsj kesam ved siden av
Svin grilles eller stekes i panna. Laksen legger jeg i en ildfast form, krydrer med salt og pepper, steker den på 200 grader varmluft mellom 14-17 minutter. Jeg kutter også opp 1/2 squash som jeg krydrer med pepper i den ildfaste formen. Gjør seg ferdig sammen med laksen. Voila, så er middagen servert. Enklere blir det ikke!
Lag deg en super dag!
Camilla♥