
God morgen! Hvem er klar for å starte søndagen med en deilig pannekakeoppskrift? Disse laget jeg med siktet speltmel, men det går fint an å bruke andre meltyper. Kanskje du vil ha de grovere eller finere? Helt opp til deg.



Oppskrift på pannekaker
100 g havregryn
En neve mandler
1/2 banan
2 ss naturell yoghurt
2 egg
1-2 ss flytende honning
150-170 g speltmel, siktet
3 dl melk (jeg velger H-melk)
Start med å knuse havregryn og mandler til mel. Deretter slenger du alt oppi og kjører blenderen til en halvveis tykk og fin røre. Jeg har investert i en wilfa blender, og det er trolig en av de bedre investeringene jeg har gjort her på kjøkkenet. Kostet meg nærmere kr 3000,- men den er virkelig verdt hver krone. I hvert fall om du bruker en del tid på kjøkkenet fra før.
Stek de på middels varme og ta deg heller litt god tid. De er ikke noe særlig gode om de er halvveis brent. Med denne røra fikk jeg 23 pannekaker så denne gangen tror jeg det skal bli to eller tre til overs slik at jeg også får smake mer enn en!
Lag dere en knall søndag – håper det blir bakedag hos flere av dere!
ps…disse ble dagens frokost her i teltet på Hafjell. Mens det regner ute sitter vi inni teltet med både frokostpannekaker og nytraktet kaffe. Litt stiv og støl i ryggen etter natten men nyter fjellufta sammen med familien!
Søndagsklem fra Camilla♥
Nam, dette er de beste sunnere pannekakene jeg har smakt. Tror mandlene gjorde susen, og jeg likte spesielt godt at de ikke ramla fra hverandre under steking slik jeg opplever at denne typen pannekaker ofte gjør. Takk for oppskrift 🙂
Det var koselig å høre!!!! 🙂 Og bare hyggelig!