Ha en super uke alle sammen! Følg meg gjerne på Snapchat (Treningsfrue) i dag, for jeg stod nemlig opp klokken 05.30 for å gjøre noe sprøtt!

Camilla

Kommentarer

  1. Heisann..
    Har bakt ditt supergod proteinbrød to ganger no…kjempe godt..men hvordan klarer du å få den fine fargen på det..mitt blir skikkelig mørkt ..ser nesten litt svidd ut selv om det ikke var det..spiller ikke so stor rolle,men ditt såg mye mer delikat ut liksom..tusen takk for supre oppskrifter og treningstips..hilsen Anne…

    1. Det brødet er super godt, men veldig rart du ikke fikk det gyllent? Bruker du varmluft eller over/undervarme? Kan jo ha med ovnen å gjøre så kanskje du skal sette det ned et par hakk?:)

  2. Eg har hatt ovnen på 210 grader og varm luft…mener det stod varmluft i oppskriften..Og so har eg hatt brødet midt i ovnen..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Raske nettsider og design fra Webexpressen.no