
Jeg vet mange av dere synes det er vanskelig å tenke raske, sunne og enkle løsninger hva kommer til mat på farten, men av og til trenger man bare å få det servert som i dette tilfellet i et enkelt blogginnlegg. Dette er enkel og sunn mat du kan spise både hjemme, i matpakkene til barna, lunsjboksen på jobb eller som en deilig kveldsmat. Og ikke tar det lang tid heller!






Eggmuffins, 6 stk
4 egg
2 ss yoghurt naturell
Bacon i terninger
1 pk kalkunpålegg
1/2 ts bakepulver
Brokkoli
Paprika i små biter
Salt & Pepper
Gjør følgende:
Legg paprika, brokkoli, bacon og kalkunpålegg i små muffinsformer. Selv liker jeg å ha muffinsformene i egne former slik at de ikke flyter ut under steketiden. Deretter visper du sammen egg, yoghurt, bakepulver, salt og pepper før du heller dette over muffinsformene. Ikke fyll de helt til toppen – da renner de bare ut igjen. Du kan evt strø på litt gulost om du vil ha det på toppen av muffinsene.
Sett de inn i ovnen på enten varmluft 220 grader 8-10 minutter, eller over/undervarme 200 grader samme tid. Disse er virkelig gode, og kan nytes både kalde som varme:) Perfekt som helgekos også!


Happy friday folkens!
Camilla♥
Nam, dette må prøves… Og så så enkelt da:))))
God helg!
Hilsen Åshild
Herlig – ja dette er enkel lunsj å ta med seg på jobb eller tur! 🙂 Håper du har hatt en super helg!
Det går fint å lage disse uten bakepulver!
Det gjør det 🙂
Ser såå godt ut !
Ja de er super gode!!! Fikk du testet de??
Mmmm, disse skal jeg teste i morgen 🙂
Fikk du testet de? Håper de ble bra:)
Heisann..
Kan eg bruke mager kesam i stede for naturell youghurt?.
Såg super godt ut og skal absolutt prøvast..
Det kan du så absolutt 🙂 Fikk du testet de ut? 🙂
Hvor er muffinsformene kjøpt?
Hei, de er kjøpt på rema 1000 eller coop om jeg ikke husker feil!:)